Bildināšana

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Sveikas! :)

Meitenes pastāstiet kā Jūsu vīrieši Jūs bildināja? Tas bija kaut kas wow, vai nu tā vienkārši? Kāds bija gredzens? Vai viss bija tā kā gribējāt / vēlējāties? Un vai Jūs nojautāt, ka Jūs tieši tad bildinās? :)

Būtu interesanti palasīt! :)

Par sevi: vēl gaidu šo pasākumu! :))
12.03.2014 15:06 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Mana brāļa sieva piemēram bildināja manu brāli :D ai, tie ar jautrīši..sen jau bija runājuši ka jā vajadzētu precēties un tā, bet brālis nevarēja saņemties vai brāļa sieva nevarēja sagaidīt, īsti nevarēju saprat :D
12.03.2014 17:17 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Man puisis bildināja vienkārši, bez ceremonijām. Bet tas viss bija ļoti negaidīti. Pa dienu es kkā nojautu, ka puisis ir kko man nopircis, bet par gredzenu es vispār neiedomājos, jo par precībām nebijām runājuši, varbūt kautkad pa jokam. Tā kā man tās kāzas īpāši neintresē, par to pat nedomāju un nesapņoju, jo man galvenais lai tik attiecībās viss ir labi. Tad nu vienu dienu, virtuvē abi kautko ņemamies tad puisis paņem manu roku un sāk par sevi stāstīt, par rakstura īpašībām, labajām un netik labajām, un tad prasa vai es gribu būt.. (nosauc savu uzvārdu) un parāda kastīti ar gredzenu. Man bija tāds šoks, jo kautko tādu nebiju ne gaidījusi, ne paspējusi pasapņot kā tas varētu būt. :) neteicu - jā, bet ka gribu! :) un vēl viņš pateica, ka kāzu kleita būs apmēram pēc 2 vai 3 gadiem :) tas tā lai nesapņojos par drīzām kāzām :)
Gredzentiņš ļoti patīk, smalks zelta gredzentiņš ar pērlīti. :)
12.03.2014 17:41 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
mani fakts, ka bildina bija galvenais. parejam detalam tik lielu uzmanibu nepieversu
12.03.2014 17:53 |

Reitings 435
Man bija ļoti jauks bildinājums. :)
Bijām vieni paši mājās, iepriekšējā vakarā līdz vēlai naktij skatījāmies filmas.
No rīta pamostos, dzirdu šis pa virtuvi šiverējas, nu neko snaužu tālāk.

Pēc kāda brītiņa pamostos, pie gultas piestumts galdiņš, uz tā brokastis. Viņš sēž blakus galdiņam un gaida, kad pamodīšos.
Kad pamodos, tad viņš teica "Zaķi, es Tev uztaisīju brokastis, bet pirms sāc ēst man Tev kas jautājams". Un tad viņš no kabatas izvilka kastīti ar gredzenu, pateica dažus burvīgus vārdus un jautāja galveno jautājumu "Vai tu kļūsi par manu sievu".

Protams, ka teicu "Jā!"

Bija jau nojauta, ka viņš mani bildinās, taču nezināju īsti kad un kur. :)
12.03.2014 20:00 |

Reitings 1111
Prieks lasīt, rakstiet vēl, meitenes! :)
12.03.2014 21:52 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Es savu bildinājumu saņēmu 4 dienas pēc tam, kad uzzinājām, ka gaidām ģimenes pieaugumu.Tad noteikti bija pamudinājums viņam, jo 6 gadu laikā tam nebija saņēmies.
Bildināja pasaucot mani no virtuves, kad mazgāju traukus.Sekoja teksts:vai tu ņemsi mani par sievu?
Nabags, drusku sajauca, kam negadās :D
Šogad kāzas.
12.03.2014 22:06 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Par gredzenu.Bija nopircis, bet par lielu bija.Mainīja pret citādu.Diezgan vienkāršs, atbilst manai būtībai.
12.03.2014 22:08 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Mēs tā neoficiāli. Nekad neesam gribējuši precēties, bet vienu dienu kompānijā runājām par kāzām. Tā nu mājās pajautāju - Tu gribētu ar mani precēties? Un viņš teica - jā! :D No sākuma to uztvērām kā joku, bet tad viņš pajautāja vai vēlos gredzenu, lai ir tā oficiāli. Bet mēs norunājām, ka visu uzreiz, kad plānosim. Un tas nenotiks vēl turpmāko gadu laikā, kad es nostabilizēšos finanšu ziņā.
12.03.2014 22:14 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Šis gan nebūs romantiski. Es varu pastāstīt, kā bijušais puisis mani bildināja.
Es ceru, ka mans tagadējais mīļotais nekad nenāks un nelasīs, ko esmu rakstījusi. Pats atzinās, ka vienu reizi esot gribējis palasīt, ko tad es te rakstu. :D Tagad vienmēr, kad nāku te no viņa datora, izeju ārā, lai netiek klāt. :D

Ar iepriekšējo draugu bijām runājuši, ka jāprecas. Bet neizskatījās, ka viņš pats kaut ko darītu lietas labā, lai tas tiešām notiktu. Es biju gaidījusi, kad beidzot tas brīdis notiks, tad es kādu gadu jau cerēju, ka tas nemaz nenotiks, jo sapratu, ka normāla nākotne ar viņu nav iespējama. Pametu viņu.
Tad viņš vienu reizi izaicināja, izlūdzās ārā pastaigāties. Tas bija vasaras dienā. Gājām, gājām, viņš pēkšņi paņēma manu roku, nokrita uz viena celīša un ar asarām acīs jautāja, vai precēšu viņu.
Man viņa bija tik žēl. Taču katru reizi, kad man paliek viņa žēl, atceros kaut mazu daļiņu, ko viņš man ir nodarījis.
12.03.2014 22:25 |

Reitings 3379
Mani bildināja Valentīna dienā. Paēdām vakariņas mājās, biju uztaisījusi kūku. Uzliekam uz šķīvīšiem, es jau tūlīt kniebšu gabalu, pēkšņi man acu priekšā kārbiņa ar gredzentiņu un viens jautājums bez liekām runām :) Es aš nenosvīdu, karote izkrita no rokām, sākās tāds trīceklis, un es neatceros, ko teicu pirmo, bet mana kopējā atbilde bija jā! It kā es to sen biju gribējusi un gaidījusi, bet, kad tas notika, man vienalga bija šoks un vajadzēja kādu minūti, lai atjēgtos.
12.03.2014 22:41 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man bija ļoti oriģināls bildinājums, Valentīndienā tas notika. Tagad lasot te, saprotu, kā lepojos ar savu vīrieti, cik nopietni viņš tam gatavojās un kā varēšu to stāstīt mazbērniem. Te gan publiski to nerakstīšu, negribu, lai kāda atpazīst , jo nezinu nevienu, kam ir bijis šāds bildinājums, un vispār to pat visiem nestāstu, tikai pašiem tuvākajiem :) Es pinkšķēju kā tāda maza meitene un vēl 2 dienas neticēdama, skatījos uz gredzenu visu laiku :D Nu jau esmu saradusi ar to visu un pārņemta ar gatavošanos kāzām.

Gredzens zelta ar akmentiņu. Varbūt nekas īpašs, bet nekad neiemainītu šo bildinājumu pret, piemēram, brilliantiem. Man gredzens nav tas svarīgākais, bet to pašu mirkli un kā tas notika, es nekad neaizmirsīšu. Esmu priecīga, ka tas notika, jo ilgi es vairs gaidījusi nebūtu, bijām kopā jau ļoti ilgi un mani jau tas sāka grauzt, kāpēc tas nenotiek, vai es neesmu tā vērta. Ok, no vienas puses ir labi, ka nebildina pēc gada vai diviem, jo mēs šo ilgo gadu laikā esam izgājuši kopīgi cauri visam iespējamajam, līdz ar to lielāka iespēja, ka spēsim nākotnē tikt galā ar visu, kas mūs sagaida un nodzīvot kopā visu mūžu, un tomēr es jutos ļoti nevērtīga savā ziņā un nekad nesapratīšu sievietes, kas var dzīvot kopā tāpat, bez kāzām un vēl bērnus dzemdēt. Man vienmēr ir bijusi nostāja, ka bērniem ir jādzimst laulībā. Nezinu, varbūt esmu vecmodīga, bet beidzot es esmu laimīga, ka viņš uz to saņēmās. Uzskatu arī, ka bildinājumam ir jābūt vīrieša lēmumam, tāpēc to tik ilgi gaidīju un nekad par to īpaši nerunāju un necentos pamudināt uz to. Nu es vismaz zinu, ka viņš to patiesi no sirds vēlas un viņa vārdi, ka viņš ir pārliecināts, ka esmu viņa īstā uz mūžu, liek man joprojām lidināties dažus metrus virs zemes, it kā mēs tikko būtu iemīlējušies (l)
13.03.2014 07:28 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Bildināja pasaucot mani no virtuves, kad mazgāju traukus.Sekoja teksts:vai tu ņemsi mani par sievu?
bet ir taču tik patīkami redzēt viņus satrauktus, kad rociņas un balss trīc, pats stostās un ir manāmi apjucis!
Man līdzīgi kā daudzām citām- bildināja vienkārši (patiesībā vienmēr gaidīju ko romantiskāku, pārdomātāku), mīlinājāmies gultā, runājām, kāpēc un par ko :) mīlam viens otru un tad viņš pēķši izskrēja no istabas, gredzenu bija nēsājis līdzi jau dažas nedēļas :)
13.03.2014 08:28 |

Reitings 61
Reģ: 30.01.2014
Nebija ārkārtīgi romantiski, drīzāk vienkārši, bet skaisti un dabiski :) Pasniedzot gredzentiņu un bildinot :)
13.03.2014 08:29 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Jums meitenes lielākai daļai vīrieši tā gatavojušies!Malači :)

Man tas nebija ārprātīgi romantiski. Mēs bijām vienā dzimšanas dienā, kas tika svinēta brīvā dabā. Aizgājām gulēt, bijām reibumā, tad sākām runāt par nākotni, un tad par precēšanos. Viņš kko ieminējās par mājas būvēšanu, ka viņam svarīgi visu izrunāt ar mani, jo ja jau kopā dzīvosim, un tad kkas paspruka par bildināšanu. Es īsti nesapratu tapēc pārjautāju vai viņš te mani bildina un tad viņš pajautāja vai būšu viņa sieva. Es protams sapriecājos teicu jā. Viņš teica, ka gaidīja īsto momentu tapēc vēl nebija bildinājis, un gribējis tā oficiāli un skaisti. (tajā momentā man likaš, ka es,cūka, no viņa tikko izspiedu bildinājumu. :D )

Pēc nepilnas nedēļas sekoja oficiālais bildinājums ar gredzenu. Es gulēju gultā, bet viņš ēda virtuvē. Pabļāva man , lai ieeju telefonā foursquare.com. Iegāju un ieraudzīju, ka mans mīļotais ir iečekojies mājas, nobildējis gredzenu kārbiņā un uzrakstījis tekstu- vai tu ņemsi mani par savu vīru? Tad atnāca no virtuves notupās uz ceļa un pasniedza grdzentiņu! :) Tas gan man bija negaidīti. Viņš uztraucās, es vispar trīcēju kā maza meitenīte.

Gredzens ļoti vienkāršs un skaists. Tieši tāds kādu es iedomājos kā saderināšanās gredzenu- zelta, ar mazu akmentiņu pa vidu. :)
13.03.2014 08:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)