Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bildināšana

10 gadi
Reitings 998
Reģ: 30.04.2011
Sveikas! :)

Meitenes pastāstiet kā Jūsu vīrieši Jūs bildināja? Tas bija kaut kas wow, vai nu tā vienkārši? Kāds bija gredzens? Vai viss bija tā kā gribējāt / vēlējāties? Un vai Jūs nojautāt, ka Jūs tieši tad bildinās? :)

Būtu interesanti palasīt! :)

Par sevi: vēl gaidu šo pasākumu! :))
12.03.2014 15:06 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
:D kauns stāstīt.... diezgan spontāna ideja puisim bija... bet gredzens arī bija iegādāts tieši manā stilā - smalks sudraba (zeltu nemīlu nēsāt) ar zilu akmentiņu vidū un baltiem Swarowski apkārt.
12.03.2014 15:12 |

10 gadi
Reitings 998
Kāpēc kauns? stāsti! Tak vīrieši ir un paliek vīrieši, viņi ne vienmēr visu dara kā filmās :D
12.03.2014 15:14 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ne jau visi pasniedz gredzenu bildinot :) Vismaz zinu tādus pārus, kas tāpat vien sarunā precēties.
12.03.2014 15:15 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
nestāstīšu, bet nu romantiski diezgan.
es nojautu, ka tas notiks.
gredzens normāls, bet nu man patiktu citāds. to es arī esmu pateikusi tagad, kad to vairs nelieku, jo lieku laulību gredzenu.
12.03.2014 15:17 |

10 gadi
Reitings 998
Nerea, zinu, ka ir tādi pāri, bet es tieši gribēju dzirdēt kā puiši bildina savas meitenes, nevis kā pāris izdomā, ka vajag precēties :)
12.03.2014 15:17 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Man nav gredzens, bet gan kāda cita rotiņa :)

Viss bija vienkārši. Tik vienkārši, ka nemaz nebiju iedomājusies, ka mani tuliņ bildinās :)
Nekrita mans mīļais uz viena ceļa un nebija runas par īsto un vienīgo mīlu utt.
Bet bija pietiekoši mīļi un intīmi.
12.03.2014 15:19 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Man liekas, ka sen sen atpakaļ jau biju stāstījusi. Nekas īpaši liels un grandiozs nebija sagatavots, atbraucu mājās no darba, plkst 22.00 un mans vīrietis stāv koridoram pa vidu, tizli smaida, salicis rokas aiz muguras. Trīs reizes pārprasīju, kas noticis, uz visām trim reizēm atbildēja, ka nekas. :D Un tad vienkārši parādīja man kastīti ar gredzenu iekšā un jautāja, vai es ar viņu precēšos. Tas bija negaidīti, bet kādu laiku jau biju cerējusi, ka drīzumā tas notiks. Apraudājos, un, protams, teicu JĀ... Tālāk bija liels pušķis ziedu un šampanietis.
Gredzentiņš zelta smalks, glīts ar bezgalības simbolu, un trīs baltiem akmentiņiem, mazmazītiņiem. Tagad kopā ar laulības gredzenu izskatās ļoti smuki, tikai drīzumā būs jāņem nost, pirksti piepampuši dēļ grūtniecības. :(
12.03.2014 15:21 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nestāstīšu kā bildināja, bet par gredzenu jautāja kādu gribu, izstāstiju un viņš aizgāja pie juveliera ar manu vēlmi. Gredzenu uztaisija precīzi tādu,kā biju iedomājusies, man ļooooti patīk :)
12.03.2014 15:22 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Bija ļoti romantiski, bet kas un kā, šādās detaļās nedalīšos! :) Tas bija īpašs notikums un lai paliek tikai mūsu abu atmiņā!
Gredzens bija manā gaumē.
Bijām runājuši, kāda kuram ir nostāja pret bildinājumu utt., bet kad tas notiks tik drīz pēc mūsu draudzības,to gan nebiju domājusi. Pārsteigums bija tiešām liels - gan par pašu notikumu, gan par tā izpildījumu :)
12.03.2014 15:24 |

Reitings 3548
:D ceu, ka mans mīļais šo forumu nelasa... nu tad lai tiek!
nesen bijām pārvākušies dzīvot pie viņa uz privātmāju. vasaras diena karsta, mēs abi gultā pliki un aizelsušies no ...pašas zināt kā. es prasu, ko mēs tālāk darīsim? A mans dārgais izspļauj: "davai precamies?" un paliek bāls :D Es saku: "Davai! Bet kad?", Viņš saka:"Davai rīt!" Es pa jokam saku: "Sasodīts, nesanāks rīt, man nav baltas kleitas un gredzena arī nav!" Viņš saka: "Gredzens ir...." un no atvilknes izvelk kastīti. Izrādās, bija gaidījis un nezinājis kā lai uztaisa īpašu mirkli, gribējis paciesties līdz manai dzimšanas dienai pēc pāris nedēļām, bet tad pašam nedomājot paspruka... :D Es līdz brīdim, kad gredzenu ieraudzīju, domāju, ka mīļums joko :D
12.03.2014 15:24 |

Reitings 3548
Nu sasodīts, tagad es viena tikai dalījos ar savu bildinājumu?! :D Izdzēst nevar?
12.03.2014 15:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
bija ļoti mīļi un pārdomāti, bez banalitātēm. gredzens ļoti patīk, taču kopš nēsāju laulības gredzenu, saderināšanās gredzens stāv kastītē un gaida, kad varēs to atrādīt bērniem un mazbērniem :D
12.03.2014 15:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Lollipop, ļoti mīlīgs bildinājums tev bijis :)
12.03.2014 15:28 |

Reitings 11429
Lollipop,neķītreļi :D
12.03.2014 15:29 |

Reitings 3548
Šarlote, nu vismaz oriģināls :D Tomēr nevienam no draugiem nestāstu kā tas gadījās :D
12.03.2014 15:29 |

Reitings 3548
Mari, es jau sarkstu!!!! :D
12.03.2014 15:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Lollipop, es tieši tādu bildinājumu sev gribētu :) Dabiski un bez saspīlējuma.
12.03.2014 15:31 |

Reitings 11429
Man gribējās tādu bildinājumu ,kādu mans mīļotais bija ieplānojis, bet bildināja pēkšņi, savādāk.
12.03.2014 15:32 |

Reitings 3548
Nerea, tas viņam nepalīdzēja, vienalga dabūja manā dzimšanas dienā prasīt manai mammai manu roku :D Bet vēlāk gan atzinās, ka ļoti baidījies, ka es teikšu NĒ. Muļķis! :*
12.03.2014 15:33 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Šo tiešu vakar lasīju, kā viens no spoku autoriem savu draudzeni bildinājis. Man patika šī vīrieša izdoma, mazliet aizkustināja. Tomēr Latvijā ir tie romantiskie vīrieši. :)
Sāksim, ar to, ka man topošā sieva ir arī man pamatskolas mīlestība. Pēc devītās klases viņa aizgāja mācīties uz citu pilsētu un es paliku uz vietas. Taču pēc vidusskolas pabeigšanas, kad mācījos Rīgā par virsnieku ugunsdzēsējiem, viņa beidzot, pēc manis piektās aicinājuma reizes piekrita ar mani tikties. Pašlaik viņa apgalvo, ka vienmēr esmu viņai paticis, bet kad prasīju , kapēc viņa negribēja tikties pēc pirmā aicinājuma, atbilde apm tāda- "Nū, lai es zinātu, ka es Tev patīku...." (meiteņu loģika, ir un paliks man mistika) Rezultātā, sagājām kopā un pēc pusotra gada sapratu, ka vēlos ar viņu pavadīt kopā visu atlikušo mūžu. Tātad, jābildina. Saderināšanās gedzens. Sākas problēmas, jo man nav ne jausmas viņas gaume uz gredzeniem un viņas pirksta izmēru. Vienīgais, ko zināju, ka noteikti pirkšu zelta gredzenu. Tātad uzsāku savas gaitas, kā zaglēns un no viņas atvilknes nočiepu vienu no viņas gredzeniem. Aizgāju uz veikalu un rādu to gredzenu un saku, ka man vajag tādā izmērā zelta saderināšanās gredzenu. Pārdevēja apskatās, "Cik Tev tā draudzene gara?" Es-"Nu, 1.62m" Viņa "Tad jau viņai lieli pirksti ne?" Es, pie sevis padomāju dafuk? Labi, skatos tos gredzenus turpmāko nedēļu, neko neizdodas atrast un visi tik brīnās, kā tik liels pirksts var būt. Izdomāju pārbaudīt informāciju, ar draudzeni sēžam mājās, nometu manis nočiepto gredzenu pie zemes, Es- "Eu, eku Tavs gredzens mētājas" Viņa " ā, es jau meklēju viņu" Es- "Tev viņš vispār der?" Viņa "Jā,skaties" ( un uzvelk to gredzenu uz sava rokas īkšķa), Tajā brīdī, man likās, ka es sākšu dzert. Beigās nočiepu viņai gredzenu, kurš der uz pirksta līdz ar to, izmērs daudz mazāks un cena par gredzenu arī uz pusi mazāka. Meklēju tagad, īsto gredzenu izmeklējos visur, līdz ieejot veikalā uzreiz ieraudzīju zelta gredzentiņu, un uzreiz sapratu, ka tas ir īstais, cena neintresēja. jo zināju, ka viņai vajag tieši to. Rezumējam,- Tagad man ir gredzens. :)Sāku domāt, vai nav viņas tētim jāuzprasa atļauja, bet sapratu, lai ko Viņš man arī teiktu, tas neko nemainīs es vienalga aprecēšu viņa meitu, patīk viņam tas, vai nē.
Tagad jautājums, kur un kā? Zināju to,ka gribu, lai būtu vasarīga vieta, un, lai mēs būtu sapucējušies. Taču, kā lai to izdara?Izdomāju viltīgu plānu, pazvanīju draudzenei un pateicu, ka vakarā uz balli jāiet, lai skaisti saģērbjas ( pats braucu no Rīgas mājās), pazvanīju viņas vecākiem un pateicu, ka šodien bildināšu, Jūsu meitu un,ja viss izdosies , lai gaida vakarā ciemos. Atbraucu mājās un sarunāju, ar saviem vecākiem ,ka viņi brauks uz to balli ar savu mašīnu itkā pa priekšu un mēs ar manējo aiz muguras. Un viņi izbrauca ātrāk, un pusceļā, kur ir muiža ar pasakainu dārzu, lai apstājas tur un noliek, gan balonus gan pušķi, gan kastīti ar gredzenu. Braucam ar draudzeni uz balli,man zvana vecāki un saka , ka Tur (ballē) viss aizkavējas un, lai apstājamies pie muižas un pastaigājamies, es protams zinu, kas notiek draudzene, neko tikai nopukstējās, ka tā saposusies un pat beigās uz balli netiks.
Izkāpjam no mašīnas un ejam uz to vietu, kur es zinu, ka ir gredzens. Pēkšņi manī sākas visādas lietas uztraukums,saviļņojums utt. Ejam un pa gabalu var redzēt tos balonus, draudzene uzreiz "ūuu kads balonus atstājis" pieejam klāt tur tā kastīte, baloni un pušķis, draudzene , jau grib tur šeptēties un nočiept, kādu.... , bet tad paņēmu viņas rokas, "Justīn, Tu man esi pasaulē visdārgākā un mīļākā un nav neviena cita, ar ko gribētu pavadīt kopā visu atlikušo dzīvi" ( jau nometies uz ceļa) "Vai, Tu pagodināsi mani un kļūsi par manu sievu?".......... "Jā"
Pēc tam sākās fočēšanās un visādas citas lietiņas, es biju pārāk priecīgs, lai saprastu, kas notiek. Saderinājāmies 16.augustā un šogas 16.augustā mums būs kāzas. Raksts, veltīts tiem, kuri domā vēl bildināt savas dāmas, būs ko pašeptēties, bet iznākumā ir tā vērts, tā ir lieta, ko darīsi vienreiz dzīvē... Izdari visu, tā, lai paliek atmiņā.

Ceru,ka raksts Jums patika un, ka ieguvāt vismaz kādu pozitīvisma devu. :)
12.03.2014 15:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits