Kāpēc tik daudzas iesaka atteikties no maizes, kartupeļiem?
Maize ir nepieciešama! Jā, baltmaize nē, bet rupjmaize, kliju maize. Ar mēru var, bet ne pilnībā izslēgt. Ar kartupeļiem tas pats.. pat uztura speci;alisti skeptiski skatās uz kartupeļu izslēgšanu no uztura. Atkal - ar mēru!
Un sāls.. pa lielam jāatsakas, bet tie paši uztura speciālisti/dietologi saka, ka dienā cilvēkam jāapēd 1 t.k. sāls. Te gan skaitās gan tīrā veidā uzņemts sāls (sālīt klāt, pievienot ēdienos, kā arī sāls, kas ir citu produktu sastāvā).
Piekrītu, ka veselīgs veids NAV diēta. Tas pa lielam uz mūžu, tāpēc izslēgt maizi, sāli, kartupeļus pavisam nav prāta darbs. Cita lieta, ka uz laiku, kad notiek tas tievēšanas process, svara nomešana.
Piekrītu meitenēm, ka info jāfiltrē.
ko varu teikt.. agrāl man bija totāli nepareizs dzīves veids.. Esmu saņemusi sevi rokās un mēģinu darboties. Uz aerobiku staigāju jau gadu, 2x nedēļā. Pierakstījos nesen uz sporta zāli. Tagad sports man ir 5x nedēļā un man neapnīk, pat savā ziņā baudu sagādā. Jā, protams, ir arī nekonegribu dienas, bet tādasir katram cilvēkam. Pārskatīju savu ēdienkarti, sāku dzert vismaz 1.5 l ūdens dienā. Nevarēju sevi agrāk piespiest.Bet tagad, no paša rīta ieleju 0.75 L pudelē ūdeni un pa dienu dzeru. Kā jau minēju - sportoju 5x/nedēļā, tad attiecīgi atlikušo ūdensdaudzumu vēsā mierā izdzeru treniņa laikā. Kaut kā tā.. pakāpeniski.. esmu tikai pašā sākumā, bet visu laiku tagad štukoju, ko varu darīt vēl, kā vēl labāk uzlabot savu dzīves veidu utt.
VEIKSMI!