Cormeum. Protams- tas ir jauki, ka tiek veikti pētījumi, bet..
1) Es noteikti ielūkošos, kad būs laiks. Tas patiešām prasa laiku, jo lasīt angļu valodā tekstu, kas sastāv no myopericarditis, age of onset, illicit substance un aggravating factor- pavisam nav ātri un viegli saprotams- pieļauju, pat angļu valodas kā dzimtās valodas zinātājam.
2) Atsevišķos savos piemēros, acīmredzot, Tu pati neesi ne rindiņu lasījusi- ja ņem par piemēru šo- Recurrent myopericarditis as a complication of Marijuana use.
Lai gan pētījuma virsrakstā norādīta tieša atsauce uz marihuānu- tomēr tekstā atklājas sekojošais-
BACKGROUND:
Cannabis is the most commonly used illegal substance worldwide and its consumption portends significant side effects. Nowadays, in order to increase its psychotropic effect, various substances are being added constantly to it to promote its potency that might hold toxic effects to different organs including the heart and might lead to other unreported complications such as myopericarditis. Herein, we are presenting a unique case of recurrent myopericarditis after the consumption of contaminated marijuana, an association that has not been reported in literature before.
Respektīvi- ja Tev ir 1kg marihuānas. Bet Tu gribi to pārdot VAIRĀK cilvēkiem un nopelnīt VAIRĀK. Tad, lai to izdarītu- Tu pārdod mazāku daļu marihuānas un pieliec klāt daļiņu "papildus substanču". To mēs varam novērot katru dienu pārtikas veikalā- kur desa vairs nav desa, bet ir vistu ādas, tītaru galvas, savienojumā ar E tāds un E šitāds+ vēl visu slavenais E621, jeb Umami garšviela, kas, pēc 20 gadu lietošanas, pamazām iesēžās gēnos jau trešajā paaudzē un Tu neapzināti izvēlies tos produktus,kuros IR E621. Un resnē..
Tātad- šajā tekstā tiek analizēta marihuāna + substances. Tas pats, kas veikalos.
Tu varētu sākt savu argumentāciju ar to, ka sniegtu man pašas izlasītus pētījumus par kuriem ir arī radies viedoklis. Man nupat radās viedoklis, ka Tu neesi pati tos lasījusi.