Marihuāna - Jūsu domas.

 
Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Sveikas, meitenes! Par cik manā paziņu lokā ir ļoti daudz zāles smēķētāju, vēlējos uzzināt Jūsu domas par zālīti - laba vai slikta, ko nodara, vai tieši otrādāk, ir izdarījusi labu?
Piefiksēju, ka tagad ļoti daudzi jauni puiši smēķē zālīti, caur paziņām zinu tādus, kas jau smēķē vairākus gadus un viņu reakcijas spējas ir palēlinātas, ļoti daudz ko aizmirst utml. Kāda ir Jūsu pieredze ar to visu?
10.03.2014 18:53 |
 
Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Man radās interese - kas ir šī neizsakāmi lieliskā pievienotā vērtība, kura liek pazust jebkādām negatīvajām sekām un kura ir jebkādas cenas vērta.
Varbūt es izvēloties nelietot palaižu garām kaut ko ļoti, ļoti vērtīgu(piemēram, iespēju uzlabot savu prātu līdz ģēnija līmenim). Varbūt ar steigu jāsāk pīpēt, jo iepriekš neesmu bijusi informēta par pievienoto vērtību.


Es jau zināju, ka kādai izraisīs interesi šis teikums. :D
Tas, kādu pievienoto vērtību saskatu es pati (salikumā ar to izslavēto "kaitīgumu"), nedos iemeslu uzskatīt, ka tādu saskatīsi arī Tu. Turklāt es nezinu, kas būs tas, ko liksi pie lūpām.
Es jau kādu laiku rakstu grāmatu un manam domu lidojumam palīdz jebkas, ko izvēlos darīt un daru.

Bet Tev iesaku - labāk nesāc. Tas būs kaitīgi Tavam organismam, smadzenēm un garam. ;)
11.03.2014 12:43 |
 
Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Hmm.... Mendeļejeva tabula ēdienkartē nodara lielāku ļaunumu nekā naturālā vidē izaudzis krūms.


Tas ir labs iemesls lai lietotu marihuānu.

Ja jau jālieto pārtika ar kaitīgām piedevām tad pa virsu vēl jāuzvelk dūms- lai ir pilns komplekts.
11.03.2014 12:44 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nē nu paklausieties, te pat nav jālasa daudz lai saprastu ka diskusija ir par to vai zaļais ir veselīgs vai nē :D

Manas domas :

Tā ir katra cilvēka personīgā izvēle lietot un iespējams apdraudēt savu dzīvību, bet dēļ tā ka pašam ar veselību nekas slikts nav atgadījies, nenozīmē ka kādam citam cilvēkam ar vājāku organismu nevarētu kas notikt, tā kā stāstīt citiem cilvēkiem ka zaļais ir nekaitīgs, nav pareizais rīcības plāns, kaut vai tā darot jūs pakļaujot to trešo personu kas vel nav pameiģinājusi zaļo, varat apdraudēt tā cilvēka veselību, un tas viss tik dēļ tā ka tas cilvēks salasās no citiem cilvēkiem, kuriem pat nav nekāds farmaceita grāds,lai teiktu ka zaļais ir nekaitīgs.

Pazīstama meitene izmeiģināja vienu reizi zaļo, viņai bija vāja sirds, un viņai tikai pēc dūma apstājās sirds, paldies dievam tur bija cilvēki kas spēja palīdzēt un meitene tik atgriesta dzīvē un aizvesta uz slimnīcu. Ar šo es cenšos pateikt, tas ka visiem ar veselību slikti nepaliek, nenozīmē ka vajag iedrošināt arī citus lietot, savādāk var saskarties ar līdzīgu situāciju, tik ar sliktākām beigām. Katrs organisms ir savādāks, kas vienam dara labu, citam atkal ļoti sliktu.
11.03.2014 12:47 |
 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Excite, es saprotu, narkomāni izdomās iemeslus lai attaisnotu savu slimību. Es esmu 100 reizes dzirdējusi identiskus komentārus no mana ģimenes locekļa, kurš diemžēl sirgst ar šizofrēniju kopš kļuva par atkarīgo.


Tikai mani fascinē, ka tu labāk zini no kā viņš palika atkarīgs nekā viņa ārstējošais ārsts. Un viņš palika tieši marihuānas dēļ, jo tad kad ieguva invaliditāti viņš vēl tikai lietoja zālīti. Tikai pēc vairākiem gadiem pievienojās klāt legālā, bet zālīte nepazuda. Nevajag sagrozīt faktus.

Un es neesmu tik stulba lai tagad ietu un sāktu skatīties nariku izdomātas īsfilmas. Vot viens noteikti, zāle radošumu spēj aktivizēt un tā rezultātā top tādas debīlas filmas, lai skalotu smadzenes mazām durām kā Excite :D

P.s. Man besī, ka narikiem reālus dzīves piemērus min, faktus, reālus notikumus, šamie tāpat izdomās gaļimās atrunas, lai turpinātu lietot :D
11.03.2014 12:51 |
 
Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Man besī, ka narikiem reālus dzīves piemērus min, faktus, reālus notikumus, šamie tāpat izdomās gaļimās atrunas, lai turpinātu lietot


Tas jau tas pats, kas daudziem alkoholiķiem - pat ja viņiem parādīs uz ielas nodzertu bomzi un pateiks, ka viņi drīz būs turpat vai arī pastāstīs, ka dzērājšofera dēļ bojā aizgājijs pazīstams cilvēks, domā viņi aizdomāsies? Nē. Viņiem liksies, ka uz viņiem tas neattiecas, ar viņiem tā nenotiks un vispār - pakārtējie ir idioti, kas nenovērtē alkohola plusus.

Pirms dažām dienām dzirdēju par pusaudzi, kurš aizgājis bojā legālo narkotiku dēļ, par kurām arī daudzi saka, ka nekas slikts jau tur nav. Šokējošākais bija tas, ka viņa klasesbiedriem viņa nāve vispār nelika aizdomāties - tāpat pēc bērēm gāja pīpēt un nonāca slimnīcā. Laikam kaifs bija svarīgāks par visu.
11.03.2014 13:00 |
 
Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Lielzemene. Es neesmu maza dura. Esmu viņš un mani padsmit kādu laiku man jau ir aiz muguras. Tas ir viens. Otrs- liela daļa ārstu vadās šajā jautājumā vadās pēc atbildēm uz jautājumiem- ko Tu pīpēji. Un cilvēks saka- marihuānu. Lai gan ir neliela atšķirība starp marihuānu un to, ko viņš patiesībā pīpēja. Bet ārstam ir VIENALGA. Viņam nav būtiski skaidrot atšķirību.

Pazīstama meitene izmeiģināja vienu reizi zaļo, viņai bija vāja sirds, un viņai tikai pēc dūma apstājās sirds, paldies dievam tur bija cilvēki kas spēja palīdzēt un meitene tik atgriesta dzīvē un aizvesta uz slimnīcu.
Interesanti- Tavai pazīstamajai meitenei gandrīz būtu iespējams ieiet vēsturē kā pirmajai no marihuānas mirushajam cilvēkam.

Pag.. a nē.. tomēr nē- viņai bija vāja sirds.. Tas nozīmē, ka ne jau marihuāna bija problēma, bet vāja sirds un marihuānas vietā varēja būt cigarete, Chanel smaržas vai zviedru nacionālās zivs- Surstromming izgarojumi.

Es nezinu- ja Jūs nopietnus piemērus nesaprotat- varbūt melnā ironija liks padomāt..
11.03.2014 13:06 |
 
Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Tad varam jūsu mīļā miera labad šo diskusiju nobeigt ar to, ka zālīte ir kaitīga, katram pašam ir izvēle, ar ko sabeigt savas smadzenes un dzīvi un par tām arī atbildam?

Ja esat izlēmuši uzpīpēt, rēķinieties ar to, ka, ja jums neapstāsies sirds, tad jums draud vismaz šizofrēnija, aizrīšanās ar vēmekļiem un ar trakumsērgu slima kaķa kodiens pēc mēģinājuma viņu samīļot zālītes izraisītā garastāvokļa dēļ.

Ja jums nebūtu tāds bloks uz acīm, es vēl paaicinātu paskatīties, kurš kādu šajā diskusijā vispār aicināja pīpēt. Bet tas arī lai paliek ;)
11.03.2014 13:06 |
 
Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Yes! (te ir tas smailijs ar thumbs up! :) )
11.03.2014 13:07 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Excite

Viņa cigaretes pīpē, no tām viņai nekas slikts nebija. Un piedod, bet viņa pati nezināja ka viņai sirds ir vāja līdz nepameiģināja zaļo. Tākā nevarēja zināt kādas būs sekas. Visi cilvēki kas pameiģina pirmo reizi zaļo domā ka apzinās kādas var būt sekas? Domāju ka nē, jo visi iepriekš nepārbauda visu organismu lai to noskaidrotu. Attaisnot zaļo jo lūk pašai nav bijusi slikta pierece ir muļķīga. Es personīgi nevienam neteiktu ka zaļai ir kaitīgs vai nekaitīgs, tā ir viņu pašu izvēle ja grib lietot vai nē, bet maldināt cilvēkus ka tas ir nekaitīgs ar nav pareizi.
11.03.2014 13:15 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Cormeum - ok, acīmredzot negācijas, kas šeit ir manāmas pret zāles smēķētājiem, lika man automātiski ķerties pie pieņēmuma, ka tie paši cilvēki atbalsta alkholu. Šī diskusija ri tikai par zāli.

''Pirms dažām dienām dzirdēju par pusaudzi, kurš aizgājis bojā legālo narkotiku dēļ, par kurām arī daudzi saka, ka nekas slikts jau tur nav. Šokējošākais bija tas, ka viņa klasesbiedriem viņa nāve vispār nelika aizdomāties - tāpat pēc bērēm gāja pīpēt un nonāca slimnīcā. Laikam kaifs bija svarīgāks par visu.
1''


hello, tā ir sintētiska viela, kam ir salīdzinoši maz darāmā ar zāli. Spaisa piesaukšana šajā sakarā vispār ir nenozīmīga.


Anyway, diskusijai tiešām vairs nav jēgas. Tikai ceru, ka tie, kas personīgi zāli izvēlās nelietot, spēs nedaudz saprotošāk un ne tik negatīvi izturēties pret tiem, kas to izvēlas lietot. Negācijas nekad pie nekā laba nenoved.

P.S. - sekss, kad esi uzpīpējis, arī ir vēl labāks ;)
11.03.2014 13:20 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Miss Joker, muļķīgs piemērs. Es, piemēram, nezināju, ka man ir sirds problēmas, kamēr nesāku nopietni nodarboties ar sportu, arī pirmajos treniņos gandrīz atstiepjot kātus (vismaz tā toreiz pašai likās). Tomēr, lai nu tagad kāds man pamēģina iestāstīt, ka sports ir kaitīgs, kaut arī gadās pa cilvēkam, kas ar to nodarbojoties mirst visbiežāk sirds problēmu dēļ,
11.03.2014 13:22 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Samaara

Es necenšos teikt ka zālīte ir nāvējoša visiem, es pat necenšos pretestēt tās uzpīpēšanu laiku pa laikam, es cenšos pateikt to ka kaut ar jums pašiem nekas slikts pīpējot nav noticis un viss ir super, nenozīmē ka vajag iedrošināt citus lietot, it īpaši pazīstamus jo jūs nevarat zināt vai viņu veselības stāvoklis tam ir gatavs.
11.03.2014 13:28 |
 
Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Un tagad visi zāles mīļi padomājiet ko Jūs nodariet bērniem, kas lasa Jūsu rakstīto un par cik prāts nav nobriedis, tad var domāt kā Jūsu un tas var traģiski beigties.

+ Jūs aicinat pārkāpt likumu.

Cosmi lasa arī tīņi, cik diskusijas bijušas par 15 gadīgajām...


Pīpējiet līdz pēdējās smadzenes izkūp, bet, lūdzu, nekliedziet, ka tas nav nekas kaitīgs.

Mušmires 3 reiz novārītas ar nav indīgas, tas nozīmē, ka tagad viņas vajag padarīt par ēdāmām sēnēm?
Nē!



Krītiņ,
Tev nav argumentu, tāpēc uzbrūc Cormeum beztēmā, par alko un pīpjiem. Viņa lika priekšā pētījums, kamēr Jūs tikai apelējat pie savas it kā pieredzes un milzu zināšanām.

Apdomājiet ko Jūs dariet!


Visiem bērniem, kas lasa cosmi, pirms sākiet lietot visādus apreibinošos palasiet ko tas nodara Jums un Jūs apkārtējiem ilgtermiņā, padomājiet kā cieš māte, kad redz savu bērnu sanarkojušos, sapīpējušos vai nodzērušos. Sākumā tikai šķiet, ka tas jau nav nekas, bet vēlāk... Tik daudz nelaimīgu ģimeņu no visa tā, cik Straupē atkarīgo un visiem sākās no nekā... Nevar balstīties uz versiju - viena tante teica, vajag reālus faktus. Respektīvi, ja viens saka, ka seku nav, tas nenozīmē, ka tā būs visiem.
11.03.2014 13:36 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
S80

Tik tiešām par tiem bērniem/ jauniešiem kas te uzturas vajag vismaz padomāt ka nevajag iedrošināt un nelikumīgām rīcībām.
11.03.2014 13:38 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
S80

Biju domājusi +++ vel likt :D
11.03.2014 13:39 |
 
Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Man pašai patika ko uzrakstīju, tas no Latvijas svaigā gaisa! :) Jauku dienu! :)
11.03.2014 13:41 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Un tagad visi zāles mīļi padomājiet ko Jūs nodariet bērniem, kas lasa Jūsu rakstīto un par cik prāts nav nobriedis, tad var domāt kā Jūsu un tas var traģiski beigties.

+ Jūs aicinat pārkāpt likumu.
cosmo faktiski šo nedzešot narkotiku reklamu atbalsta. taču kur meitene reklameja mēteļus to gan ātri tematu izdzēsa.
11.03.2014 13:41 |
 
Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Cilvēki ārzemēs uz latviešiem skatās kā jukušiem, ka mēs te sēnes ēdam- jo tās taču ir indīgas!? WTF?


Bet mēs vienalga ēdam. Pa reizei arī kādu mušmiri kāds uzvāra, pabaro savējos. Puse nomirst, bet vienalga ēdam..

Un tagad būs labais teikums- Es labāk iedošu savam 16mitgadīgajam sīcim labu lapiņu, nevis ļaušu viņam pašam iet sēnes lasīt!
11.03.2014 13:44 |
 
Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
S80 - tev nešķiet, ka es cormeum savā ziņā piekritu, un atzīstu, ka negatīvas sekas arī pastāv un par tām ir jārunā? To savos tekstos arī minēju. Arī viņas ievietotos avotus izlasīju, vienkārši pārpratu viņas sākotnējo domu.
11.03.2014 13:44 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Agrāk biju izteikti negatīvi noskaņota, šobrīd... labprāt pamēģinātu. Tā kā, ja šeit ir kāds dīleris, es ar jums draudzējos

Personīgās pieredzes nav, jo, kā jau minēju, agrāk biju noraidoša.
ļūk šism vienas no rezūltātiem. Un tadu tematu nedzeš... bet citus gan. Par mēteļiem runaju.
11.03.2014 13:44 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits