Pirmais randiņš - AK DIEVS!!!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Sēžu Youtube video un skatos video par to, kā čaļi māca citiem čaļiem uzvesties pirmajos randiņos utt., - ko teikt, kā izturēties, kā pārvarēt bailes, tas laikam tāds trends pēdējā laikā, cilvēki ar to pelna naudu, BET daudz mazāk ir padomi, kādām tad būt sievietēm, un, ja ir, tad no sērijas - kādas kurpes vilkt vai lūpas krāsot. Es domāju, ka ir daudz tādas meitenes, kurām pirmais randiņš ir tikpat satraucošs, cik vīrietim, tieši tā iemesla dēļ, ka kautrējas, nezina, ko teikt, ir noslēgta. :D Pastāstiet par sevi pirmajos randiņos, kā jūs varat pārvarēt stresu un nesarunāt galīgas stulbības? :D Atceros, ka savā pašā pirmajā randiņā, kad man bija 17 gadi, nepateicu ne vārda. :D
10.03.2014 15:54 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Savā randiņu pieredzē atceros tikai vienu gadiijumu, kad gaisotne bija fantastiska - ar puisi nebijām paziistami, bet visu vakaru biju atslābusi, mēs visu laiku runājām, smējāmies, likās, ka foršāk un interesantāk nevarētu būt. Ideāls randiņš.

P.S. vairāk mēs netikāmies. :D
10.03.2014 19:44 |

Reitings 124
Reģ: 02.02.2014
Ku-kū ko tā? :O
10.03.2014 19:47 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
MakeMeGoAway, viņš to lieliski zina. Mēs abi zinām, ka simpātijas ir abpusējas. Bet nu es noteikti pārspīlēju un lieki satraucos, jo esam tikušies vien 3x.
10.03.2014 19:48 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Es nezinu. Viņš man uzrakstiija sms, ka tas bija ideāls vakars utt, bet ar to viss beidzās. Laikam par daudz sevi parādiiju. :D
10.03.2014 19:52 |

10 gadi
Reitings 167
Reģ: 18.08.2013
Man arī ir bijuši ideāli randiņi, vienreiz ar pusis 5 stundas nosēdējām parkā, tas nebija pirmais randiņš 2. vai 3., bet bija tik labi, mierīgi, nebija pat jārunā, tāda fantastiska sajūta, ka viens otru saprotat tāpat, bet arī nekas nesanāca. Par to latiņas nolaišanu, bija domāts drīzāk tas izskats, kad internetā iepazīstos, tad jau pirmais ir bilde, patīk vai nepatīk, jau bildē normāls puisis, tad var uzrakstīt. Tie kas bildēs cenšas izcelties, muskuļus rāda utt., vairs jau nesaista, varbūt no tā vecuma esmu izaugusi. Protams randiņos sarunas laikā, cenšos novērtēt vai ar šo puisis man varētu veidoties kādas attiecības, kopīgas intereses vai mums būs.
10.03.2014 21:16 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
MakeMeGoAway

Vai Tu neesi Klusais Smaids? Baigi pazīstami teksti.
10.03.2014 22:04 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Citreiz meitenes meklē kaut ko tādu, kas patiesībā attiecību veidošanā ir totāli mazsvarīgs. Kāda meklē tikai brūnacainu skaistuli; kādai fū un pē krāsoti mati; kādai pats svarīgākais, lai nekad neož no mutes; kādai vēl kaut kās ir ļot, ļoti svarīgs... Bet reti kura meklē vīrieti, kurš būtu potenciāls labs tēvs, bez kaitīgiem ieradumiem, ar pareiziem dzīves standartiem (nebaidās no laulībām, augsti vērtē uzticību) un ar izglītību (vai vismaz procesā). Kāda gan starpība, ka viņam tur puncis ir, vai nemāk tik labi latviešu valodu, vai mati krāsoti, vai vēl kāda nianses, kuras nav būtiskas un bieži vien pat labojamas....? Kas tad galu galā attiecības ir tas pats svarīgākais, ko mēs visi meklējam?

paldies tev Neons, šis ir mans nedēļas citāts!!
10.03.2014 22:58 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
ella2 rakstīja:
Vai Tu neesi Klusais Smaids? Baigi pazīstami teksti.

Es neesmu un nezinu, kas ir Klusais Smaids. Bet tas ir labi vai slikti, ka mums sakrīt viedokļi?
10.03.2014 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits