Pirmais randiņš - AK DIEVS!!!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Sēžu Youtube video un skatos video par to, kā čaļi māca citiem čaļiem uzvesties pirmajos randiņos utt., - ko teikt, kā izturēties, kā pārvarēt bailes, tas laikam tāds trends pēdējā laikā, cilvēki ar to pelna naudu, BET daudz mazāk ir padomi, kādām tad būt sievietēm, un, ja ir, tad no sērijas - kādas kurpes vilkt vai lūpas krāsot. Es domāju, ka ir daudz tādas meitenes, kurām pirmais randiņš ir tikpat satraucošs, cik vīrietim, tieši tā iemesla dēļ, ka kautrējas, nezina, ko teikt, ir noslēgta. :D Pastāstiet par sevi pirmajos randiņos, kā jūs varat pārvarēt stresu un nesarunāt galīgas stulbības? :D Atceros, ka savā pašā pirmajā randiņā, kad man bija 17 gadi, nepateicu ne vārda. :D
10.03.2014 15:54 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Nu ne vienmēr skrien. Reizēm pat kārnie, nesmukie ar nopīpētiem zobiem virsū neskatās - ir bijuši tādi periodi dzīvē.

Tad vaina jāmeklē meitenē. :)

a redz iznāca, ka apšaubu viņa mačo spēju apmaksāt rēķinu.

Nu un attiecīgi tādu untumainu puisi uzreiz vari atsiāt. ;)

tādi lohi nemaz neskaitās kā vīrieši. īstam vīrietim nauda vienmēr ir pirmajā vietā pirms kkādas tikko iepazītas bābas

Nevaru sazīmēt, kādā tieši kontekstā tas iet kopā ar 57days komentāru?
10.03.2014 16:47 |

Reitings 235
Reģ: 11.02.2014
tādi lohi nemaz neskaitās kā vīrieši. īstam vīrietim nauda vienmēr ir pirmajā vietā pirms kkādas tikko iepazītas bābas.

:D :D :D :D Drīzāk tevis aprakstītie ir lohi. :D
10.03.2014 16:49 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Nu ne vienmēr skrien. Reizēm pat kārnie, nesmukie ar nopīpētiem zobiem virsū neskatās - ir bijuši tādi periodi dzīvē.

Es reāli tikko apraudājos, kas par traģēdiju. Pēdējos SEŠOS gados biju brīva tikai kādu nedēļu, pirms pēdējām attiecībām, jo lecu no vienām attiecībām uzreiz uz otrām. Reku rezultāts, šo pašu pēdējo attiecību čalis raud, ka mīl, manī nulle jūtas, puisis, kuru gribētu vairs negrib mani un kopumā jā, sajūta, ka pat bezzobainajiem neesi vajadzīgs. Varbūt karma soda?
10.03.2014 17:00 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
Otrs puisis negrib, jo bija gudrāks nekā pārējie, jo brīdī, kad biju atiecībās, bet vēlējos pārslēgriez uz viņu, apvainojās un tagad pat nezinu, kā lai visu vērš par labu.
10.03.2014 17:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, man visi tie periodi, kad pašai šķiet - neviens puisis man i virsū neskatās - parasti sakrīt ar vienkārši melnajiem periodiem dzīvē. Tad klīstu apkārt tāda nekāda, neskatos ne pa labi, ne pa kreisi, esmu tā iegrimusi savās personīgajās "traģēdijās", ka pat nepamanītu, ka bezzobainais miedz ar aci.

Pie tam, cilvēkus piesaista pozitīvi, atvērti cilvēki, nevis rūgumpodi. Ta ka jā, protams, vaina meitenē. Bet - tie melnie periodi tieši ir tie, kad visvairāk gribās, lai atbrauc princis balta lidmašīna un aizved prom no šīs skaudrās bēdu ielejas :)
10.03.2014 17:28 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
... a tad kad pašai i tāpat labi, tad puiši visādi lien klāt draudzēties. Itkā viņus baigi vajadzētu, ne?
10.03.2014 17:29 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
tādi lohi nemaz neskaitās kā vīrieši. īstam vīrietim nauda vienmēr ir pirmajā vietā pirms kkādas tikko iepazītas bābas.

Tu pats esi lohs :D:D:D
10.03.2014 17:39 |

Reitings 1154
Nu pirmajā randiņā neko vairāk par kafiju, saldējumu vai ko tādu noteikti izmaksāt nevajadzētu. Iepazīties taču ir ieinteresēti abi.
10.03.2014 17:41 |

10 gadi
Reitings 167
Reģ: 18.08.2013
Man ar tiem randiņiem arī neiet, pirmais it ka ok, ari otrais labi paiet, parasti kādā kafejnīcā, tējiņu dzerot, pati cenšos vairāk runāt un smaidīt, bet tas arī viss, pēc tam pazūd puiši, vai izdomā kādu aizbildinājumu, tad es nesaprotu, ko aicina uz to otro vai trešo randiņu, ja nepatīk. Es jau arī ar gadiem savu vērtēšanas latiņu esmu nolaidusi, meklēju kaut cik vizuāli normālus puišus, ar kādām kopīgām interesēm.
10.03.2014 18:05 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Es jau arī ar gadiem savu vērtēšanas latiņu esmu nolaidusi

Hm, es to nespētu. Pēc tā, kad ir piedzīvots (dabūts) kaut kas izcils, ir ļoti grūti, pat neiespējami samierināties ar viduvējību. Tad es labāk būšu viena, nekā ar kaut kādu random čali kurš nemaz tik ļoti nesaista - ķipa, attiecības tikai dēļ ķekša.
10.03.2014 18:18 |

Reitings 1154
El Diablo, padalies, kāds tad bija tas izcilais? :)
10.03.2014 18:31 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Citreiz meitenes meklē kaut ko tādu, kas patiesībā attiecību veidošanā ir totāli mazsvarīgs. Kāda meklē tikai brūnacainu skaistuli; kādai fū un pē krāsoti mati; kādai pats svarīgākais, lai nekad neož no mutes; kādai vēl kaut kās ir ļot, ļoti svarīgs... Bet reti kura meklē vīrieti, kurš būtu potenciāls labs tēvs, bez kaitīgiem ieradumiem, ar pareiziem dzīves standartiem (nebaidās no laulībām, augsti vērtē uzticību) un ar izglītību (vai vismaz procesā). Kāda gan starpība, ka viņam tur puncis ir, vai nemāk tik labi latviešu valodu, vai mati krāsoti, vai vēl kāda nianses, kuras nav būtiskas un bieži vien pat labojamas....? Kas tad galu galā attiecības ir tas pats svarīgākais, ko mēs visi meklējam?

Esmu drebējusi kā apšu lapa un pirmās minūtēs mainīju krāsu no sarkana uz bālu un atpakaļ, aizejot uz randiņu ar puisi, kuru jau n-tos gadus pazinu un kopā vienā grupā spēlējām... :D Un viņš izskatījās ne labāk... :D
Tāpēc diez vai ir nozīme tam, cik labi vai slikti tu pazīsti to cilvēku pirms randiņa. Svarīgi ir saņemties un pārvarēt to mulsumu un censties nepārspīlējot uzvesties dabiski.
10.03.2014 18:39 |

Reitings 1154
Kurš normāls puisis vispār matus krāso? :D Es saprotu, tie daudzkrāsainie, bet ne jau kā meitenes.
10.03.2014 18:43 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu a kāda starpība - krāso vai nē? Vai tad tas pasaka kaut ko par to, cik labs vai slikts ir šis cilvēks? Varbūt nemaz tik slikti neizskatās, un pat jā arī slikti izskatās - nu tak to vēlāk varēs labot...
10.03.2014 18:48 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Vai arī standarts - tie, kas patīk meitenei, tiem nepatīk viņa, un tie puiši, kas meitenei skrien pakaļ, atkal nav viņas gaumē. Tā ir baigi tipiska situācija.

Šim es piekrītu, man pašai tā bija. Labi, cik tad man tie gadiņi.. puiši nāks un ies, bet šobrīd tiešām gribas kādu sev blakus, kādu kas gaida, samīļo un atbalsta.
Satiku nesen vienu puisi. Pirmais puisis, kas man patiešām patīk, un es zinu, ka patīku arī viņam. Tikai mums neveidojas attiecības, viņš šad un tad uzraksta, bet tas arī viss. Tagad pēdējo reizi uzrakstīju es pirmā, stulbi, bet uzskatu, ka tagad ir viņa reize būt pirmajam un dot kādu iniciatīvu. Satikšanās reizēs viņš koķetē, ir jauks un tā, bet NEKAS uz priekšu nenotiek. Dusmas jau gan uz sevi, gan viņu. Brīžiem liekas, ka abiem būtu saldie 16 un galvā tukšums.

Novirzījos no tēmas, bet tiešām sirds pilna, galvā miljons domas..
Gribas vienkārši ar kādu izrunāties..

10.03.2014 18:50 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
kāds tad bija tas izcilais?

Tāds pats trakais kā es. :D Jau sen pārbaudīta patiesība - neviens nav ideāls, katram ir savi tarakāni un putni, labās īpašības un sliktās, galvenais ir atrast tādu, ar kuru tas viss saskan. :)
Šaubos, vai vēl ir kāds, ar ko tik pat labi sapratīšos, un kurš mani pieņems tādu, kāda es esmu. Mums bija kopīgas tādas lietas, kuras man nebūtu kopīgas ne ar vienu citu. Varētu teikt, ka viņš bija ideāls priekš manis, un tajā pašā laikā pavisam ne-ideāls no malas skatoties.

Nedaudz iebraucu pretrunās, bet ceru ka doma saprotama.
10.03.2014 18:57 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
kisskissmjau man ir tas pats. :( Nekas neiet uz priekšu... Un stulbākais tas, ka neskatos uz citiem, bet man rūp tikai viņš. Tā palikšu uz visu mūžu viena.
10.03.2014 18:59 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
es laikam neesmu uz randiņiem gājusi, vismaz tā uzskatu.Parasti eju ar kādu (tostarp cilvēku, ar kuru esmu attiecībās pašlaik) pastaigāties, kas, starp citu, man liekas labākais variants- tādā brīvā atmosfērā vieglāk runāt un būt tāda kāda esmu, nav jādomā, kā izturēties, kur skatīties utt.Muļķības, manuprāt, sarunājusi neesmu pirmajās tikšanās reizēs, jo nekāda stresa nav bijis, ko tur stresot, ja cilvēku nepazīstu un nekādas lielās cerības uz to cilvēku līdz ar to nelieku :) uz randiņiem (kafejnīcas, kino utt.) ar savu vīrieti eju tagad, esot attiecībās 4 gadus. :D :D Muļķības viņš no manis pa šiem gadiem dzirdējis pietiekami, tāpēc neiespringstu. :D
10.03.2014 19:00 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
rrainstorm, man pagaidām arī ir tā, ka neskatos uz citiem. Ja arī sanāk, tad salīdzinu un konstatēju, ka viņš priekš manis ir perfekts. (l) Ahh.. ko lai es izdaru, lai mums viss sanāktu? Jo es tik ļoti, ļoti gribu viņu sev blakus.
10.03.2014 19:35 |

Reitings 1154
Esi mēģinājusi tiešiem vārdiem pateikt, ka Tev par viņu ir reāla interese? :)
10.03.2014 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits