Sveikas!
Vai kādai ir kāds no šo firmu sendviču tosteriem?
Gribu iegādāties, bet nesaprotu, kuras firmas labāk ņemt,jo cenas +/- vienādas.
Kāds ir Jums? Vai patīk? ir labs?
Kādu labāk ņemt?
Vai arī varbūt zināt, kurš ir slikts, kuru labāk neņemt?
Man ir Bomann arī ap 15 gadus vecs tosteris, kurš maizītes negriež uz pusēm. Tādējādi ļoti ērti sapildīt visu ko iekšā sendvičā. Uzticīgi kalpo katru dienu lietojot (visiem garšo brokastīs siltas maizītes).
Manuprāt, viņi visi ir pa lielam vienādi.
Cepšanas formiņa, tikai subjektīvs jautājums. Vairākās mājās esmu redzējusi salūzušu aiztaisāmo klipsi - daudzu gadu lietošanas rezultātā. Tā, ka, ja ir izvēle, ņem tādu, kam tas aiztaisāmais ir metāla.
tas būs jāpaskatās, bet cik zinu, visiem ir plastmasa..
nu jā, nepārzinu tagad esošo piedāvājumu. Bet es pati, ciemos aizbraucot, esmu gatavojusi uz tostera, kam ir metāla klipsis. Lai arī nonācis nost, aiztaisīt var ideāli. Salūztu plastmasnieks - nekādi varianti, kā likt ķieģeli virsū :D
Neesmu stellaglmr, bet loģiski spriežot, lai varētu iztīrīt ;)
Man ir parastais tosteris, kad dala trīsstūrīšos, lietoju jau vairāk kā 5.gadus un zinu, ka nākamo ņemšu, kas nedala trīsstūros un izņemamām formām, jo šo grūti iztīrīt.
Hm.. nu labi, par to tīrīšanu nav būtiski.
Man kādreiz bija parasts, arī tas, ar trīsstūrīšiem un neizņemamu iekšu, normāli varēja iztīrīt. Tas nav būtiski.
Burviite pareizi saka, lai var iztīrīt.
Bet es paskaidrošu kādēļ - ilgtermiņā lietojot visur sakrājas visādi netīŗumi, paliekas un tamlīdzīgas lietas. Īpaši, tajā daļā, kur ir trīsstūrīšu dalījums. Lai var kārtīgi izmazgāt un maizītes nebūtu ar pērnā gada piegaršu - iesaku ņemt izņemamus. Jo tad var iztīrīt gan iekšu, gan arīõ kārtīgi nomazgāt āru. Ar lupatiņu tīrot tur neko līdz galam nevar iztīrī, bet kasot saskrāpēsi teflona virsmu un maizītes sāks piedegt.
man ir gan tie kas sadala trijstūrīšos, gan veselās maizītes. cep labi viss apmierina. firmas gan kaut kādas lētās, bet kalpo jau gadiem. tīrīt viegli, galvenais pēc katras reizes izslaucīt un miers.