Sveikas,mani piemeklējusi klasiska problēma.Iedomājos,ka varbūt kāda/kāds varēs izlīdzēt ar padomu.
Nesen iepazinos ar kādu jauku,simpātisku puisi.Tikšanās reize bija tikai viena,pavisam nejauša,bet diezgan izdevusies,jo parunāju ar viņu arī divatā.Sākumā domāju,ka mani viņš nesaista,bet sapratu,ka tomēr vēlos ar viņu uzturēt kontaktus.Nelaime tā,ka nēvēlos būt pārāk uzbāzīga un pat nezinu kā šīs attiecības,kontaktu uzturēt.
Dažreiz sarakstāmies facebook un sarunu uzsākšana ir citreiz viņa,un citreiz mana.Nav gluži tā,ka es esmu galvenokārt tā,kas viņam vislaik raksta,bet es tiešām labprāt ar viņu bieži aprunātos.Kā man šīs sarunās tā nesamāksloti iesākt ?
Diezgan muļķīga situācija,bet negribas puisim bāzties virsu,jo būtībā mums ir tādas draudzīgas paziņu attiecības kuras arī nevēlos pati sabojāt,labi zinu kā ir,ja raksta bezjēdzīgus jautājumus un uzbāžās,nevēlos visu sabojāt,bet gribu pievērst viņa uzmanību.
Iztiksim bez komentāriem,ka tas viss ir bērnišķīgi,tomēr klasiska dzīves situācija.