Kā tā asiņošana atšķīrās no reālām mēnešreizēm? Asinis bija sarkanas vai tāpat kā mēnešreizes, sākumā un beigās brūtganas? Bija tie asins recekļi? Pirms sākšanās bija PMS - apetīte, krūtis sāpošas, sāpošs vēders, galva? Man jau otro mēnesī ir īsāku laika posmu mēnešreizes, nekā agrāk, darba kolēģe paziņoja, ka viņai līdz 5. mēnesim bija, bet mazākas. Eh. Esmu uztraukusies.
Vai tiešām mēnešreizes ar aisns recekļiem citiem ir normāla parādība? Dīvaina, ka neviena šeit nav pieminējusi, ka iespējams noticis spontānais aborts pašai to īsti nesaprotot. Jo man asins recekļi pirmo un vienīgo reizi mūžā ir bijuši tieši šajā gadījumā. Ārsti jau saka, ka nelielā termiņā SA var sajaukt ar vienkāršām MR ja nav spēcīga asiņošana un ļoti lielas sāpes.. manā gadījumā gan to sajaukt ar MR nebija iespējams. Labāk aiziet pie ārsta un tādā gadījumā tomēr noskaidrot, vai viss ir pats iztīrījies, vai nav nepieciešama iejaukšanās.
Vienīgo reizi, kad nav bijuši, tad kad dzēru AK, un kad bija vienkārši asiņošana, tāpēc uzreiz sapratu, ka tā ir parasta asiņošana, nevis mēnešreizes, jo arī krāsa bija vienkārši sarkana, nevis, kā mēnešreizēm - gan sarkana, gan brūtgana.