Vai tiešām var būt tā, ka var sarunāties ar tiem cilvēkiem, nevelkot nost drēbes? :) Negribētos būt naivai :) Vai ir kādas atsauksmes? Savādāk (iespējams, maldinoši) izskatās pēc laba darba no mājām
Es to ne no personīgās pieredzes, bet, cik tepat Cosmo ir lasīts, tad neko nost nevelkot tu pie naudas netiksi. Tie vīrieši webčatā nāk nejau "tikai parunāties".
yooo, Tev noteikti būs jāuztaisa kāds skin show,ja vēlēsies nopelnīt. Vai nu TEv ir tā playful side vai nav...Puritānēm tur tur tiesām nav ko darīt vai tām,kas nesaprot,kas notiek.
expedition - nu, acīmredzot nekāds playful side man nav, jo negribu svešiem vīriešiem rādīt savus plikumus :D
atnāca uz inbox reklāma un gribēju padalīties :)
Pazīstama meitene čatoja ar puisi, kuram tajā laikā bija aizgājusi gaismas valstībā mamma, tā viņi tikai sarunājās un viņš par to visu maksāja un tagad dzīvo kopā un puisis ir ļoti tikumīgs un uzticīgs un turīgs.
nepārprotiet, es nevēlos šajā darbā strādāt :D Protams, vienkārša runāšanās jau nav nekas slikts, bet visam tam ir negatīva noskaņa. es tikai gribēju uzzināt vai tiešām ir tādas modernās pasakas iespējamas kā te Zhanna pasniedza :D
Tas ir reāls stāsts, bet tā pati meitene man, kā labai paziņai pastāstīja arī par parējām sarunām ar citiem... un mana reakcija dzirdot - bija nu jā tā ir, bet tad zināmos atklātības brīžos pie zināmas alkohola devas viņa pastāstīja vairāk un niansētāk un teikšu kā īr man meitenei ar diezgan samaitātu fantāziju palika neomulīgi.