Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

apgaismība

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Kopā esam 3 gadus. Sākot ar neprātīgu iemīlēšanos, kam pa vidu bijušas īslaicīgas šķiršanās, beidzot ar domām par bērniem un kopīgām vecumdienām. To agrāko daudzo strīdu laikā vienmēr zināju, ka viņu mīlu un nešaubījos, doma par dzīvi bez viņa lika sirdij lūzt. Pēdējo pusgadu dzīvojam ļoti mīļi un saticīgi, nav bijis neviena strīda. Bet šobrīd ir tāda viegluma sajūta, ka šķiet, ka varētu bez emocijām aiziet un būt brīva un laimīga. Par to es tā aizdomājos, jo vakar viņš piedāvāja doties dārgā, ilgā ceļojumā šogad rudenī. Biļetes jāpērk drīz. Bet es sapratu, ka es to negribu, nezinu vai vēl tik ilgi būšu kopā ar viņu. Es nezinu, ko viņš domā, bet pēc darbiem redzu, ka mīl. Ideālā variantā vēlētos būt brīva, bet saglabāt cilvēcisku draudzību, taču, ja teikšu, ka gribu šķirties, nekādu draudzību viņš nevēlēsies. Ja kādai ir pieredze par šķiršanos bez krāpšanas, trauku plēšanas, bet tā viegli un civilizēti, tad padalaties!
07.03.2014 16:10 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ja Jums ir labas attiecības, tad apsēdēties pie galda un esi godīga, tici man viņš to novērtēs. Uz nekādu draudzību sākumā neceri, tas prasa laiku un citreiz attiiecību nav nekādu. :)

Pēdējā mana šķiršanās bija ļoti mierīga, izrunājām visu un viss, mēs viens otru svētkos sveicam, bet tas arī ir viss. :)
07.03.2014 16:23 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vai Tavs vīrietis nojauš to,ka vēlies šķirties?
07.03.2014 16:36 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka nenojauš, jo, kā jau teicu, pēdējā laikā attiecībās viss ir labi. Es viņu mīlu, bet kā sapratu- tā tikai tāda cilvēciska mīlestība, ne kā sieviete mīl vīrieti un nespēj dzīvot bez viņa.
07.03.2014 16:40 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu tad sāc ar to,ka pastāsti viņam kā jūties, sagatavo. Lai nav šoks, ka pēkšņi sakrāmēsi čemodānus un aiziesi.

Ar pirmo vīrieti,ar kuru kopā dzīvoju, izšķīros mierīgi. Viņš gribēja šķirties un es to jutu, tad viņš man izstāstija kā jūtās, ka vēlās šķirties utt. Es aizbraucu ceļojumā uz nedēļu. Pēc 6 dienām viņš man zvanija un ar kucēna acīm stāstija cik ļoti ilgojās un ka tomēr negrib šķirties. Bet es pa to nedēļu biju sapratusi,ka es pati gribu šķirties! Tā nu atbraucu mājās, savācu mantas un tajā pašā dienā aizgāju.
Attiecības mums palika normālas, jo bija kopīgi draugi.
07.03.2014 16:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits