Kārtējā šķiršanās, bet vajag padomu!

Reitings 47
Reģ: 08.10.2013
Sveikas ,meitenes!
Teikšu īsi un kodolīgi, sadusmoju puisi ar savu piekasīgo attieksmi līdz pēdējam otrdien un viņš tagad ir kategoriski pret attiecību turpinājumu, teica, ka pamet mani un viss, bet sestdien mums ir jātiekas, jāizrunājas. Ņemot vērā to, ka diezgan bieži strīdējāmies, esmu piekasīga, bet viņš saka, ka pacieš to, jo mīl mani, bet pēdējā nedēļa bija pasakaina, sarunājām, ka sāksim jaunu sākumu, viss bija perfekti, teicām, ka mīlam viens otru, nebija nekādu strīdu, bet otrdien es dēļ diezgan nopietna iemesla viņu sadusmoju, jo saārdījos, nespēju valdīt emocijas par notiekošo ,lai gan tagad sapratu, ka vaŗēju to mierīgi pavaicāt un viss būtu kārtībā.

Kā lai izpērk vainu mūsu tikšanās reizē? Vakariņas? Svecītes? Jo iemesls patiešām ir smieklīgs. Negribas ticēt, ka dēļ kaut kā tāda ir iespējams pārrautu mūsu 2 gadus ilgās attiecības.
Lūdzu bez negācijas, tā jau jūtos kā sašauta.
07.03.2014 12:16 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Es lasu un katrs Purpurs rakstītais vārds man smadzenēs saka- Damn, tā takš esmu es pirms 5 gadiem :D

Nu nav šeit nākotnes. Diemžēl. Es zinu cik ļoti tu viņu mīli, gribi, lai tavs pirmais vīrietis ir arī tavs vīrs un bērnu tēvs, jo tas takš skan TIK skaisti!
Man pēc pirmās mūsu lielās salabšanas šķita, ka būs viss ideāli. Viss arī bija forši un tad viņš mani piekrāpa. Piedevu. 6 mēnešus viss gāja it kā gludi- runājām par kāzām utt un tad BAMS viņš paziņoja, ka mani vairs nemīl.
Kā es sevi ienīdu tieši tā iemesla dēļ, ka pirmajā reizē biju raudājusi, lūgusies, lai mēģinām vēl un tad piedevusi un pieņēmusi viņa lūgšanos. Es būtu bijusi brīva jau daudz ātrāk un baudījusi normālas attiecības!

Dari ko vēlies, bet nepazemo sevi! Neviens vīrietis nav tā vērts.

P.S. Es tavā vietā neapgalotu 100%, ka viņš nav tevi krāpis...
07.03.2014 16:06 |

Reitings 47
A-komanda Kas notika pirms lielās salabšanas ? Kā jums izdevās nonākt pie slēdziena, ka jāturpina?
07.03.2014 16:13 |

Reitings 1149
Es visu laiku piesējos, kašķējos. Man nekas nebija labi!
Nonākt pie slēdziena. Es lūdzos (nenormāli tizla biju, ka to darīju) centos pārliecināt, ka jāmēģina vēl. Lūdzu dot otru iespēju, kļūt labākai.
Un viņš salūza, jo mīlēja.
07.03.2014 17:07 |

Reitings 1149
Pāris mēnešus tikos arī ar puisi kurš pie šķiršanās teica, ka man esot smags raksturs.
Kā es raudāju...biju uzspējusi viņam pieķerties.

Kad sāku tikties ar topošo vīru, teicu, ka man ir traks raksturs, ka viņam jābūt ar dzlezs nerviem.
Un zin ko?! Pa pusotru gadu mēs esam kašķējušies (un pat ne strīdējušies) tik pāris reizes, uz vienas rokas pirkstiem skaitāmas.

Ar tagadējo prātu, es uzskatu, ka nu NAV sevi jālauž. Nu nav sevi jācenšas pārveidot cita dēļ. Ir mierīgi jāšķiras un jādzīvo katram sava dzīve. Un īstajās attiecībās tu būsi sapratusi, kad jāpatur mēle aiz zobiem un kad ir reize, kad jārunā. Kā arī, tu nebaidīsies par otru. Par to, ka viņš varētu aiziet pie citas, ka viņš varētu krāpt. Tāda doma pat prātā neienāks. Ja tāda doma nāk prātā, tad nevajag. Jo lai cik muļķīgi nebūtu, bet tā ir taisnība, jo vairāk dod vaļu otram, jo vairāk viņš vēlēsies pie tevis.
07.03.2014 17:15 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Tāpēc, vai tiešām dēļ tāda iemesla ir jāšķiras, ja nekā tur nebija?

Tu nesaproti? tiešām? nejau dēļ šīs vienas lietas viņš grib šķirties.
Tu pierādīji tikai to, ka tu nemainies un viņš to saprata. Tāpēc grib visu izbeigt.
Un ja arī turpmāk tu neimainīsies, tad nekāda seksīgā veļa un vakariņas sveču gaismā neglābs tavas attiecības. labākajā gadījumā kādu mēnesi viss būs labi un tad atkal sāksies vecā dziesma. agrāk vai vēlāk, bet beigas būs.
Bet es saprotu tevi, kā tu jūties, man bija līdzīga situācija. Tikai es patiešām mainījos, no sākuma dēļ viņa un mums, bet pēc tam es sapratu, man pēkšņi bija atklāsme :D un es tiešām sāku mainīties, bet vairāk dēļ sevis, lai sevi vairs nepazemotu, nebūtu tāda muļķe.
07.03.2014 18:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Es lasu un katrs Purpurs rakstītais vārds man smadzenēs saka- Damn, tā takš esmu es pirms 5 gadiem

Nu nav šeit nākotnes. Diemžēl.

jā. viena runā par kaut ko vienu, otra runā par kaut ko citu, bet abas domā, ka jā, tu mani tik labi saproti, esmu tur jau bijusi utt., nu nevar par otra situāciju spriest no sava skatījuma, savas pieredzes. ir jāmāk nodalīt, kur sākas un beidzas tavas subjektīvās sajūtas, bet kur objektīvs skatījums uz lietu. tas, ka kādai attiecībās nebija nākotnes, nenozīmē, ka šajā gadījumā tā ir. nav nākotnes, jo pārmet par daudz vīrietim? ziniet, pēc tādas loģikas nākotnes nav nekam. visu var risināt, ja ir abpusēja vēlme.
07.03.2014 19:03 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mēs sastrīdējāmies, precīzāk es sabļāvu par to, ka ieraudzīju vienai meitenei ļoti divdomīgu bildi ar viņu. Abi sēž blakus, nu gluži kā pārīšu bilde, izskatās, ka viņš pat viņas apskāvis un man bija pamatīgs sašutums, par to, ar kādām tiesībām šī meitene liek bildi ar aizņemtu puisi? Jo mans puisis mācas tālu no mājām un līdz ar to paliek kojās. Kopā mēs dzīvojam ,bet visu nedēļu kopā neesam, nedēļa esam kopā 3-4 dienas. Bet viņš man pateica, ka viena dienā, kad sastrīdējāmies un viņš ļoti sadusmojās aizgāja pie kursa biedra uz dzīvokli un tur bija tā meitene, nu pa lielam viss tur kārtībā un mani nokrāpis nav, ja būtu, to viņš dusmās būtu izspļāvis. Tagad es saprotu, ka tas iemesls ir smieklīgs, jā, bet tai pat laikā, kad ieraudzīju kaut ko šādu, man sirds sažņaudzās un prātā tikai viens- "viņam ir cita, viņš mani nokrāpa" utt. Tāpēc, vai tiešām dēļ tāda iemesla ir jāšķiras, ja nekā tur nebija? Viņš man tiešām ir uzticīgs.
Zini, priecajies, ka tiki no vinja vala, tiekaties tik reti, bet vinjs pie strida skrien uz comaka dzivokli, sastopt tur meicu un jau uzreiz metas pozet un sis skukjis liek bildes interneta. Da cammon... Un tavs stress nav nepamatots. Ari es parmestu, ka mans virietis divdomigi fotografetos ar citu sievieti. Un man dievgodvards nosplauties ko lielas brivdomatajas te breeks.

Vienigais ko nekad nesapatisu(jasaka gan, ka pati ta gados 17, 18 dariju), provicejosu jautajumu uzdosana viritiem. vai viņš labāk izvēlētos mani skaistā apakšveļā vai pārgulēt ar citu meiteni. Viņš teica, ka viņam esmu tikai es un viņš vēlas tikai mani un punkts. Tā viņš pateica no sirds. Vai tiesam kada ir tik naiva un doma, ka sanemtu tiesam patiesas atbildes?! Tacu nee, ipasi ja puisim meitene svariga. Un ja svariga, protams, ka izklausisies, ka tas no sirds un gan juak, ka da;a taisnibas ir, bet visu patiesibu uzzinat, nu nesapnojiet. Loti ticams, ka vinjam nebutu problemu taja pasa vakara aizietar draugiem balleties
un nosukt kluba satiktu super seksigu beibi. Saprotiet, ne jau vardi svarigi, darbi pirmkart raada attieksmi. Runat un lietu medu var kamer slikti metas.

Un jo biezak sadus stulbus jautajumus uzdod, jo biezak tas otrs, par to kas vinjam tike parmests, sak aizdomaties.
07.03.2014 19:52 |

Reitings 7682
un neticu, ka cilveki mainas, goda vards. Nu vismaz ne ar tiem pasiem partneriem. Pati esmu pielavusi vairakas smagas kludas, pec kuram likas, ka nu ir maciba. Pagaja max pusgads, jauna situacija un vecie ragi lida ara. Un man tiesam likas, ka esmu mainusi domasanu. Un jasaka, ka mana gadijuma manai stresosanai izradas bija pamats, visu to laiku..ta kaa padomaa.
07.03.2014 20:08 |

Reitings 7682
Vel kas :)
Viriesi skirsanos nereti pardoma daaaudz ilgak un daudz nopietnak, parasti ar tadiem vardiem nemetajas. Un taa su*a bilde nebija pie vainas, sis viss vnk bija ka pedejais piliens.
07.03.2014 20:14 |

Reitings 7682
ak kungs, vienigais kas tevi interese ir sis Kas notika pirms lielās salabšanas ? Kā jums izdevās nonākt pie slēdziena, ka jāturpina?
so dalu tu izlaid ja? 6 mēnešus viss gāja it kā gludi- runājām par kāzām utt un tad BAMS viņš paziņoja, ka mani vairs nemīl.

katra situacija ir unikala un saprotu, ka gribas kerties pie katra salmina. Bet padoma pati, tas, ka tu klusesi un nepukstesi, problemu neatrisinas. Viss tevi ieksa tapat bus. tev to vajag? Bet ta godigi? Atbildi sev, ne man.
07.03.2014 20:16 |

Reitings 1149
nu nevar par otra situāciju spriest no sava skatījuma, savas pieredzes. ir jāmāk nodalīt, kur sākas un beidzas tavas subjektīvās sajūtas, bet kur objektīvs skatījums uz lietu. tas, ka kādai attiecībās nebija nākotnes, nenozīmē, ka šajā gadījumā tā ir.

Es neuzspiežu savu viedokli, nebūt nē.
Es tieši tāpat kā citas iesaku un padalos ar savu pieredzi! Nav uzreiz jāuzbrūk.
Ja meklē padomu šādā vietā, tad ir jāsamierinās ar to, ka saņems subjektīvus viedokļus.

Pīsiņš.
07.03.2014 20:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tas nebija domāts, kā uzbrauciens. atvainojos, ja pārprati. ;) vienkārši gribēju uzrakstīt, lai autore mazliet kritiskāk katru sniegto padomu izvērtē. protams, viss, ko mēs sakām ir subjektīvs, tomēr ir atšķirība, vai savu subjektivitāti, sniedzot otram padomu, apzinās vai neapzinās.
07.03.2014 21:27 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Ooohhh man bija taadi pat situaacija, tikai mans draugs bija tavaa vietaa.. Un kas notika? Izskiiraamies.. nesaku,ka jums nebuus labi atkal, bet.....varbuut vispirms centies izaudzinaat raksturu... Ir jau baigi neforshi,ka toslikto, no izdariiji, saac saprast tikai tad,kad, iespeejams, par veelu...

Bet...veelu veiksmi un pacietiibu, varbuut shis ir tas laimiigais staasts ;)
08.03.2014 02:35 |

Reitings 47
Es jau pirms tam zināju, ka braucu virsū par traku, bet viņš neko neteica, iesākumā piekāpās, teica, ka viss kārtībā, lai izbeidzot, samīļoja, pēcāk sāka strīdēties pretī, sāka parādīt to savu raksturu, ka neļausies vairs tam, tādā ziņā arī cenšoties vērst visu par labu, lai es tā nedarītu.

Es centīšos sevi noskaņot uz vienaldzību dēļ tiem sīkumiem, lai arī iekšēji nekas nevārītos, ja mums izdosies turpinājums. :)
Ja kaut kas tāds notiks atkal, iešu , izvēdināšu galvu, padomāšu, ieskaidrošu sev, ka to nevajag, jo es viņu mīlu.
08.03.2014 10:21 |

Reitings 47
Un jā, šodien ir tā liktenīgā diena. Esmu pārbijusies un pārstresojusies.
08.03.2014 10:32 |

Reitings 3
Reģ: 08.03.2014
Sveika,

man kā puisim šī situācija ir pazīstama, visa tā kontrolēšana ir neizturama pēc kāda laika, nevar aiziet pie čomiem, pirms neesi nopratināts vai tur nebūs neviena meitene un kad visu izskaidro tāpat neliekas mierā, rakstās un zvanās nepārtraukti, un par to mainīšanos divās dienās, nemelo sev, cilvēks var mainīt sevī, nomazgāt traukus pēc ēšanas, vai neatstāt zeķes zemē, bet tādas lietas nemainās, tas ir cilvēkos iekodēts, no sākuma var izlikties, bet tas būs tikai uz laiku.

Es tev ieteiktu mēģināt vēlreiz arī ar to pašu puisi, bet uzticies viņam, ja viņš tev ir atklājis savas jūtas. Kāpēc meitenes nesaprot, tad kad mēs atklājam savas jūtas, jūs domājat, ka mēs uzreiz liksimies tā vienkārši pie citas.
08.03.2014 10:46 |

Reitings 47
Jā, tas ir traki, mēs meitenes ļoti uztraucamies un negribam pazaudēt savus puišus.
Es ceru, ka viss izdosies.
08.03.2014 10:58 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ko tu moki to nabadziņu, laid viņu vaļā, histēriķes nevienam nepatīk.
08.03.2014 11:54 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Kāpēc meitenes nesaprot, tad kad mēs atklājam savas jūtas, jūs domājat, ka mēs uzreiz liksimies tā vienkārši pie citas.

TĀPĒC, ka daži vīrieši turas pie šīm jūtām un daži paralēli meklē vēl ''asākas izjūtas'' :D
Kāpēc vīrieši nesaprot, ka pateikts nav akmenī kalts? Viss taču ir manīgs..;)
08.03.2014 12:09 |

Reitings 1149
Jā, tas ir traki, mēs meitenes ļoti uztraucamies un negribam pazaudēt savus puišus.

Tā dara par sevi nepārliecināti cilvēki. Visas dāmas vienā maisā neliec ;)
Gājējs aizies arī tad, ja būsi viņu pieķēdējusi pie radiatoriem.
08.03.2014 12:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!