Mēs sastrīdējāmies, precīzāk es sabļāvu par to, ka ieraudzīju vienai meitenei ļoti divdomīgu bildi ar viņu. Abi sēž blakus, nu gluži kā pārīšu bilde, izskatās, ka viņš pat viņas apskāvis un man bija pamatīgs sašutums, par to, ar kādām tiesībām šī meitene liek bildi ar aizņemtu puisi? Jo mans puisis mācas tālu no mājām un līdz ar to paliek kojās. Kopā mēs dzīvojam ,bet visu nedēļu kopā neesam, nedēļa esam kopā 3-4 dienas. Bet viņš man pateica, ka viena dienā, kad sastrīdējāmies un viņš ļoti sadusmojās aizgāja pie kursa biedra uz dzīvokli un tur bija tā meitene, nu pa lielam viss tur kārtībā un mani nokrāpis nav, ja būtu, to viņš dusmās būtu izspļāvis. Tagad es saprotu, ka tas iemesls ir smieklīgs, jā, bet tai pat laikā, kad ieraudzīju kaut ko šādu, man sirds sažņaudzās un prātā tikai viens- "viņam ir cita, viņš mani nokrāpa" utt. Tāpēc, vai tiešām dēļ tāda iemesla ir jāšķiras, ja nekā tur nebija? Viņš man tiešām ir uzticīgs.
Zini, priecajies, ka tiki no vinja vala, tiekaties tik reti, bet vinjs pie strida skrien uz comaka dzivokli, sastopt tur meicu un jau uzreiz metas pozet un sis skukjis liek bildes interneta. Da cammon... Un tavs stress nav nepamatots. Ari es parmestu, ka mans virietis divdomigi fotografetos ar citu sievieti. Un man dievgodvards nosplauties ko lielas brivdomatajas te breeks.
Vienigais ko nekad nesapatisu(jasaka gan, ka pati ta gados 17, 18 dariju), provicejosu jautajumu uzdosana viritiem. vai viņš labāk izvēlētos mani skaistā apakšveļā vai pārgulēt ar citu meiteni. Viņš teica, ka viņam esmu tikai es un viņš vēlas tikai mani un punkts. Tā viņš pateica no sirds. Vai tiesam kada ir tik naiva un doma, ka sanemtu tiesam patiesas atbildes?! Tacu nee, ipasi ja puisim meitene svariga. Un ja svariga, protams, ka izklausisies, ka tas no sirds un gan juak, ka da;a taisnibas ir, bet visu patiesibu uzzinat, nu nesapnojiet. Loti ticams, ka vinjam nebutu problemu taja pasa vakara aizietar draugiem balleties
un nosukt kluba satiktu super seksigu beibi. Saprotiet, ne jau vardi svarigi, darbi pirmkart raada attieksmi. Runat un lietu medu var kamer slikti metas.
Un jo biezak sadus stulbus jautajumus uzdod, jo biezak tas otrs, par to kas vinjam tike parmests, sak aizdomaties.