Kā kļūt sievišķīgākai?

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Kādi būtu jūsu ieteikumi, kā attīstīt sevī sievišķību un kļūt patiesi sievišķīgai?

Kopumā ņemot, manuprāt, es esmu sievišķīga...
Kas attiecas uz vizuālo, staigāju tikai kleitās, svārkos, augstpapēžu kurpēs. Esmu kopta, lietoju kosmētku, smaržas, man ir gari izlaisti mati.
Arī uzvedībā esmu maiga, mīļa, jauka. Nelamājos, nav kaitīgu ieradumu. Kustības, valoda u.tml. arī ok.
Veci nekad neesmu tēlojusi, pieņemu palīdzību, komplimentus un tamlīdzīgi.

BET tik un tā laikam kaut kas nav... Netieku ne aplidota, ne komplimenti birst. Strādāju vīriešu kolektīvā un neviens pat ziedus man šodien nav atnesis. Nu tas kā piemērs.
Kā mana draudzene teica, patiesi sievišķīgai sievietei vienmēr būs viss. Un viņai tā arī ir, dāvanas, uzmanība, ziedi, zvani, vēstules, viss.
07.03.2014 09:23 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
S80, nu to es zinu, ka lietoja, bet nevar zināt, kad tad īsti viņa sāka to darīt, bet tāda apdullusi viņa izskatījās vienmēr... Katrā ziņā, es tiešām nesaprotu to jūsmošanu par viņu, jo nu, mans viedoklis, ka viņa tika pozicionēta kā pasaules mēroga ielasmeita. Viss viņas tēlā ir orientēts uz sexualitāti un erotiku. Absolūti viss! Sarkanās lūpas, nenormāli izbalinātie mati, sapņainā balss, miglainais acuskats, krūštura neesamība, smadzeņu trūkums... Viņa drīzāk ir sexualitātes un vulgaritātes nedaudz izpušķots simbols, nevis sievišķības simbols.

Katrā ziņā, es esmu par dabiskumu - un nav svarīgi cik daudz ir to pielūdzēju, dāvanu vai ziedu no neskaitāmajiem vīriešiem, svarīgākais ir atrast savu otro pusīti, bet nopietnās attiecībās galvenais ir būt īstam.
07.03.2014 17:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Emmanuelle, nu nevar noliegt, ka Merilina bija spilgta un pamanāma. Un vīrieši bieži vien uzķerās uz šo lēto spīdumu, bet kā likums - nekad neveido nopietnas ilglaicīgas attiecības.
07.03.2014 17:56 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Katrā ziņā, es esmu par dabiskumu - un nav svarīgi cik daudz ir to pielūdzēju, dāvanu vai ziedu no neskaitāmajiem vīriešiem, svarīgākais ir atrast savu otro pusīti, bet nopietnās attiecībās galvenais ir būt īstam.

Viedi vārdi!!! :) ļoti daudz ++++

Atkāpjoties no tēmas, man darbā ir tikai dažas sievietes un pārējie ir vīrieši, bieži uz darbu eju bez kosmētikas, biksēs un bez papēžiem, viņi uz manis tāpat lūr un netraucē man kanti piesist pat, ja ir jau ģimene.

Sievišķīgums nav drēbēs vai mantās, tas vai,nu, ir vai nav un večus vai nu pievelk vai nē.

Man visu laiku mašīnu remontē pa velti, ar atrunu ko,nu, es Tev tur prasīšu, neko man nevajag un cilvēks mani ir redzējis pavisam vienkāršu, arī raudošu. Viss ko es esmu ieguldījusi, esmu dabiska, tas arī viss.

Dāvanas un visus citus krāmus nevajag no visiem, es vispār nesaprotu to kultu, viņai ir un man arī tā vajag, katrs cilvēks taču ir citādāks!
07.03.2014 18:02 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Es taču jau teicu,ka tas nāk no "iekšām". Saku vnk to,ka ir smieklīgi noliegt to, ka vīrietis par sieviškīgu uzskatīs dāmu kleitā un papēža kurpēs nevis biksēs un botēs ar īsiem matiem līdz ausu ļipiņām...
07.03.2014 18:18 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Vīrieši mīl ar acīm
07.03.2014 18:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka Katriina Deneeve vareetu buut pat ar noskuutu galvu un treninteerpaa ,un taapat vinu vareetu saukt par sieviskiigu-laikam tas tiesaam ir kaut kas ,kas naak no iekspuses...
07.03.2014 18:36 |

Reitings 16208
07.03.2014 18:37 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kordelia, esi kādreiz runājusi ar kādu speciālistu? Varbūt vajadzētu, mēğināt tikt ar sevi galā. No malas skatoties Tavus komentārus ilgā laika posmā, Tu visu laiku ej pa apli, strēdz tajās pašās sajūtās atkal un atkal, jūties nenovērtēta, liec cerības, vilies, nevari atrast pati savu Es.. Kaut kas ir jāmaina pašā pamatā.
07.03.2014 19:34 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Mandala dance
07.03.2014 19:48 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Puķaina kleitiņa un plats, dzīvespriecīgs smaids.
07.03.2014 20:43 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Un zem kleitiņas nevilkt vairs neko, magic trick
07.03.2014 21:08 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Es šodien darbā saņēmu kārtīgu tulpju pušķi. Man tas liekas tikai pašsaprotami, vismaz manā uzņēmumā tas ir pieņemts - sveikt svētkos.
Vislabākais ko varu ieteikt - esi dabiska. :)
07.03.2014 21:24 |

Reitings 155
Reģ: 06.03.2012
Varbūt Tu netrāpies īsto vīriešu kompānijā? Domāju, ka nav tādas sievietes, kuru ievēro, iekāro un apbrīno VISI vīrieši. Viņiem tie viedokļi ir tik dažādi.
Man, piemēram, ir izdevies saņemt visvairāk uzmanības, kad savam izskatam neesmu pievērsusi tik daudz uzmanības. Savukārt, ja pasākumā ierodos ļoti sapucējusies, vīrieši nemaz tā netuvojas.
Svarīgi laikam nepārcensties, tas manuprāt, rada tādu izmisušu iespaidu un to laikam no malas jūt.
07.03.2014 21:26 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Tu pārāk daudz uztraucies par to visu. Es uzskatu, ka galvenais ir atrast savu vīrieti, kurš tev veltīs komplimentus, nesīs ziedus un citādi lutinās. Lai pārējie ēzeļi iet dillēs. Nevajag jau baru pielūdzēju, lai justos kā īsta sieviete.
07.03.2014 22:16 |

Reitings 16208
Amnile-tiesi to es arii gribeeju teikt-vienam viirietim sieviskiiga liksies varbuut Noomi Rapace("The girl with the dragon tattoo"),citam tas buus pilniigi nepienemams variants.
07.03.2014 22:25 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Komentesu Dio komentaru par lamasanos. Lamasanas sievietei nepiestav un par labu uzvedibu neliecina, tomer but ledus karalienei muzigi muzos ari nav tas labakais variants. Miljoniem viriesu gibst del italietem, spanietem, un krievietem. Tiesi del ta, ka vinas ir karstasinigas. Medz pacelt balsi, uzvesties skali, pauzt savas emocijas. Vinas deg iekseji un tas piesaista viriesus, jo nav garlaicigi. Turpreti ticu, ka muzigais "ieturetums", priekszimiga uzvediba var virieti izsaukt garlaicibu.
07.03.2014 22:41 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Manuprāt, svarīgākā ir harizma, ne tikai sievišķīgs ģērbšanās stils vai izturēšanās.
Pati nekaunos ikdienā staigāt armijas zābakos, protu sienā iesist naglu un veikt remontdarbus, nekaunos bārā pasūtīt alu vai pastāstīt kādu melnā humora joku, taču tas nekad nav liedzis saņemt jaukus uzmanības apliecinājumus, tāpat kā nekad neesmu uzskatījusi sevi par nesievišķīgu tikai tāpēc, ka nevalkāju kleitas vai augstpapēžu kurpes. Kā reiz atzina kāds jauks vīriešu dzimuma pārstāvis - dabiskums un nekautrēšanās būt tādai, kāda esmu, bija tas, kas ļāva viņam iesākt sarunu tieši ar mani, nevis citām sievietēm, par spīti tam, ka citas izskata un trausluma dēļ vairāk atbilda apzīmējuma "sievišķīga".
07.03.2014 23:01 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Tas gan ir divaini, ka kolegi neapsveica sieviesu diena, ja nu vienigi jus netiekaties rit.
Principa pec tava apraksta tev jau viss ir, neizespringsti uz to, esi dabiska un baudi dzivi, noverte to kas tev ir.

Nekad neesmu sapratusi to Merlinas Monro kultu. Nekad vina nav likusies pievilciga, kur nu vel sieviskiga, drizak vulgara, netiriga, vieglas uzvedibas dama.
08.03.2014 00:00 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Miljoniem viriesu gibst del italietem, spanietem, un krievietem. Tiesi del ta, ka vinas ir karstasinigas. Medz pacelt balsi, uzvesties skali, pauzt savas emocijas. Vinas deg iekseji un tas piesaista viriesus, jo nav garlaicigi.

Kaut gan neesmu vīrietis, man pašai taaaaa patīk šādas sievietes!:D

Secinājums-nav vienas konkrētas atbildes un receptes. Mēs visi cilvēki esam individualitātes ar savu likteni, turklāt dzīve ir ļoti paradoksāla, tapēc, kā jau te teica, katrai sievietei savs vīrietis.
Kādam patīk M.Belluči, kādam Tilda Svintone, kura pēc pieņemtajiem kanoniem nav izteikti sievišķīga.

Bet, ja man būtu jāpafantazē un jāizsaka sava gaume, man ārkārtīgi sievišķīgs šķiet tas stereotipiskais un banālais francūzietes tips, kura pamatā, manuprāt, ir veselīgs egoisms, pašpietiekamība, zināms "kaprīzums"/kašķīgums, neparedzamība, seksualitāte, tas īpašais stils. Viņa var iedzert, izsmēķēt cigareti, garšīgi paēst un nešausta sevi par to, viņa mīl sevi un dzīvo pēc saviem noteikumiem.
Protams, ne katrs vīrietis var ar tādu sievieti tikt galā un ne katrs tādu grib.
Bet katrā ziņā pašpietiekamība ir tas, kas piesaista visus, gan vīriešus, gan sievietes.

08.03.2014 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits