Riebīgie kaimiņi.

Reitings 19
Reģ: 04.02.2014
Vakar sēdēju mājās un dzirdēju kā kaimiņi kāpņutelpā līda elektrības skapī un kaut ko regulēja. Man ik pa laikam pazuda elektrība, bet tad atkal uzradās, domāju paregulēs sev kko un viss. Bet nē, pēc kāda laika pamanīju, ka man nav gaismas. Atnāca draugs uz mājām un gāja skatīties, kas tur noticis, salaboja, itkā viss ok. Šodien no rīta tikai pamanīju, ka nestrādā pāris vajadzīgas rozetes. Puisis atkal gāja skatīties, izrādās, ka kaimiņi samainījuši mūsu korķus ar savējiem, draugs gribēja mainīt atpakaļ, bet tad izskrēja kaimiņiene un sāka bļaut viņam virsū, ka viņai neesot elektrības. Nu tad tā arī neko neizdarīja. Tagad sanāk tā, ka kaimiņiem vakar iespējams nodega tas korķis un viņi vnk savāca mūsu un mums uzlika savējo. Tas vispār ir normāli? Ko tādā situācijā vsp darīt? Kam sūdzēties? šodien pēdējās kapeikas makā, meistaru arī nevaru izsaukt, un tagad man nāksies maksāt meistaram, par to, ka kaimiņiene man visu sačakarē?
06.03.2014 10:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nopietni. Tas gan ir murgs. Diez kur tadus var tagad nopirkt?
06.03.2014 11:55 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Bet - par tēmu runājot - zvani visiem pēc kārtas, kamēr kāds zinās pateikt, ko darīt, kas cits atliek.
06.03.2014 11:56 |

Reitings 27552
noperc korkus un ar laku iezime dzivokla numuru un katra... salako riktigi krasainus . Tad nebus vairs variantu.:D
06.03.2014 11:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nopietni. Tas gan ir murgs. Diez kur tadus var tagad nopirkt?

Var nopirkt, gan Rīgā gan ārpus Rīgas :D domāju ka elektroniku vai mājai un sadzīves lietu veikalā visdrīzāk. Pašai gan nav nācies sen tagad iet un pirkt jo mēs nopirkām tā vairāk uz priekšdienām Kopš mums krutos korķus zagļi nospēra :D
06.03.2014 12:01 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Korķi bija arī manā mājā Rīgas centrā, kur vecā māja un kāpņu telpā drīzāk bija visādu vadu mučkulis, nevis kaut kas normāls.

Kā arī korķus var nopirkt Depo vai K-Rautā un tā principā nav mirstamā problēma, kuras dēļ būtu jāsauc apsaimniekotājs.

Vienreiz, kad mums pazuda elektrība zvanījām apsaimniekotājam, atsūtīja dienesta večus, bet tad izrādījās, ka korķis vainīgs, veči aptina drāti un aizgāja tā lieta, bet paši mēs nākošanā dienā nopirkām jaunu korķi un nomainījām, lai nav pārsteigumu.

Korķi arī neko daudz nemaksā, nopirktu drošības pēc vairākus, bet kaimiņienei tomēr savu korķi atņemtu principa pēc un pašu izlamātu. :D
06.03.2014 12:13 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Nošaujiet mani, bet es nesapratīšu, kā var nezināt, kas apsaimnieko māju. Ok, tad, kad es biju sīka un dzīvoju pie vecākiem, tad man arī tas nerūpēja īpaši, bet tagad man pat galvā nelien, kā to var nezināt. Kam tad Tu maksā rēķinus?
06.03.2014 12:36 |

Reitings 27552
noperc korkus un ar laku iezime dzivokla numuru un katra... salako riktigi krasainus . Tad nebus vairs variantu. tad varesi pieradit nakamo reizi kad zags korķus kaimini ka tie ir tavi.
06.03.2014 12:51 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
Kāpēc jāzvana viņai, ja kaimiņi ir vainīgi???
Un vēl kliedz pretī.
Sadot kārtīgi kaimiņiem, ka viņi ir zagļi un lai maina atpakaļ korķus un tad viņiem būs jāzvana apsaimniekotājam.
Es tavā vietā ietu zvanītu pie durvīm un kas par lietu!!!!
06.03.2014 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits