Sveikas. Es dažkārt savam puisim sniedzu orālo seksu. Viņam, protams,viņš saka, ka viņam patīk utt. un bieži vien liek man pats to darīts, bet tomēr viņš uzskata, ka viņa meitenei tā nav pienācīgi darīt, un ka tā nav pareizi, jo tad viņam liekas, ka esmu ''mauciska'' vai ''lēta'' un mums tā nevajadzētu darīt. Ko jūs par to domājat?
S80 diez vai, feikiem-troļļiem parasti diskusijas ir provokatīvākas un kliedzošākas, ko tur par niekiem runāt, labāk par abortiem, resnēšanu un algām. :D
Man viens teica kaut ko līdzīgu. Viņam nepatika, ja to darīja viņa bijusī, jo tad likās, ka to pazemo, bet, kad es darīju, gan patika, jo es esot seksīgāka, tāpēc piestāv vairāk tā loma. Stulbi izklausās, bet tādi bija argumenti,
Ja leti un mauciski,tad nedari to. Kur problema?
Man bija puisis,kas man labprat sniedza oralo, un teica, ka man tas nav obligati jasniedz ari vinam, ja vien pati nevelos. Nav spele-ja es tev,tad tev obligati ari man!
ja man ko tādu pateiktu, nodomātu, ka čalis sev bruģē taciņu uz sānsoļiem, aizbildinoties, ka orālais sekss ir lieta, ko nevar darīt ar savu meiteni, tāpēc jāizmanto vieglas uzvedības sievietes