Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

cepts

 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
sveikas,atkal virtuves tēma..
Kā smuki brūni izcept vistiņas,ja nav cepeškrāns? jau tā apnikušas tās sautētās,gribas ar garšvielām sataisīt un uzcept..kā jus darat?:)
05.03.2014 12:09 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Hmmm... man tieši cepeškrāsnī visbiežāk sanāk gaišākas.
Ja gribas brūnu un ar kraukšķīgu ādiņu, tad samarinēju garšvielās un cepu vnk uz pannas eļļā.
05.03.2014 12:12 |
 
Reitings 359
Reģ: 25.09.2013
daru tāpat kā Zakjis* un ļoti skaisti sanāk, tikai jācepj uz mazās uguns.
05.03.2014 12:14 |
 
Reitings 971
Reģ: 23.01.2011
Es cepu vienkārši eļļā uz pannas, protams , cepot ne vārot eļļā- tas ir, nepārspīlējot ar eļļas daudzumu un uz lēnas uguns, tad arī ir smuki brūnas :)
05.03.2014 12:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits