Nu, bāc, Dāvis Sakne patīk man! :D Bulis šobrīd pēc izskata drusku mazāk patīk, un kaitina, kā ģērbjas, bet kādu laiku atpakaļ viņš mums vadīja aktiermeistarību. Kad viņš, izspēlējot etīdi, mani paņēma aiz rokas un tik svinīgi dievišķi veda pie altāra un lika skatīties acīs un "ieiet mirklī", jej bogu, man ne tikai skudriņas pa ķermeni skrēja. Aktieri lielākā daļa tāpēc ir aktieri, ka neatkarīgi no ārišķā ir ar ļoti spēcīgu un pārņemošu iekšējo spēku, harizmu, kas pēc ikdienas pelēkajām personībām liekas tik kraukšķīgi intriģējoši svaigi.
Ļoti vīrišķīgs un simpātisks palicis ir Daugaviņš, ko ievēroju tikai pedējā čempionātā. Īpaši simpatizē, kad dusmojās :D Es vispār pēdējā laikā panesos uz bārdu. Arī vienam kolēģim bija viena no tām koptajām, smukajām bārdām - smuks + kopta bārda = you can't go wrong :)
Un šonedēļ tv skatījos interviju ar šo puisi, simpātisks puisis, ne tieši manā gaumē, bet tomēr ļoti jauka prsonība, ļoti pozitīvs puisis ar smuku smaidu :) Ielikšu bildi, jo iepriekš neviena nebija likusi