Sveiki!!
Esat kādreiz kko pasūtījušas no sportdirect.com? Atsauksmes?
Vēlos maksāt ar paypal kontu, bet atļauj izvēlēties tikai ar karti, bet it kā ir iespējams?
šīs firmas kurpītes, toreiz tikai mazliet cits puķu raksts. nostaigāju visu vasaru, vēl tagad stāv skapī ideālā stāvoklī, tikai tik, cik novalkātas, tāpēc nevelku, bet nekas nav ne saplīsis ne citādi bojāts.
šī ir maza daļa no tā ko pasūtīju- esmu pasūtījusi apavus gan sev, gan draugam, jaku, tuniku, sporta krūšturi, zeķītes, cimdus, cepures- nekas nav licis vilties. par pasūtīšanu nemācēšu atbildēt, pasūtu caur koppasūtījumiem (calis.lv)
Cik es esmu sūtījusi, viss ir atnācis labā kvalitātē. Ir bijušas reizes, kad izmēri neatbilda. Galvenais cītīgi izpētīt izmēru tabulu un lasīt atsauksmes, ja tādas ir. Esmu arī ievērojusi, ka izmēri atšķiras dažādām firmām.
jaukuminnsh Kur ir probleema ? es kad sutiju pati braalim uz Vaciju tad parastais apmaksas veids. Noradit kartes adresi, piegades adresi. un ievadot kartes datus un apstiprinajumu caur banku(drosi pirkumi internetaa) paroli. Un viss aiziet :)
Gribēju pamēģināt ar citu pārlūkprogrammu, un sapratu, ka jums jatāju par citu adresi, jo kad uzrakstīju sportdirect.com atvērās, kas cits nevis, ko domāju, domāju par SportsDirect, rādās ka arī vienam brutam nozīme :D