Draugos ir viena meitene, kas katru dienu liek kā minimums 10 bildes no savām pastaigām un visas vienādas, es vēl saprastu ja būtu skaistas un kaut cik profesionālas.
Man ir viena, kura agrāk regulāri lika pa 50 ''fotosesiju'' bildēm. Reāli, puse no tām mierīgi varēja nebūt, ja vien viņa būtu vnk apskatījusies un ielikusi tikai tādas, kuras tiešām ir smukas. Bet viņai tur bija viena puķe no 10 pusēm utt. Kā cilvēks jau viņa forša un tāpēc ir manā dr. lokā, bet šitos viņas albumiņus jau sen neskatos :D
Man arī mēdz būt 35 bildes ar manu kaķi dažādās pozās, bet dr.lv parādās labi ja trīs vai piecas no tām, nevis visas iespējamās :D
Ja man būtu super-truper atmiņa, es iespējams nefočētu :D Taču, man nav super-truper atmiņas un es mēdzu galvā paturēt tikai svarīgas lietas. Dažādi dabasskati, dzīvnieciņi, saules atspīdumi utt nav to lietu sarakstā.
Pārtikas fočēšanu gan nesaprotu. Ok, ja tas ir kulinārijas blogs, tad cita lieta. Bet vnk, laist twiterī katru savu ēdienreizi... taču, ko es zinu :D Es arī katras jaunās šmotkas atrādīšanu nesaprotu.