vai to iespējams piedot?

Reitings 38
Reģ: 04.02.2009
Tad nu tā, biju kopā ar puisi 5 gadus, no kuriem pēdējos 2 dzīvojām kopā. Attiecības viss bija daudz maz labi, vismaz man tā likās, bija jau ik ap laikam kādi strīdi, bet bija plāni nākotnei, kopīgs draugu loks, ceļojumi utt Kādā jaukā vakarā viņš paziņo, ka vēlās šķirties, jo neesot izbaudījis jaunību, klasiskie teksti "vaina nav tevī, bet manī" utt Pieņemu protams viņa lēmumu, bet sirds sāpēja ļoti. Pēc dienas viņš paziņo, ka tomēr esot sapratis, ka gribot mūsu attiecības un mani ļoti mīlot.. es protams priecājos to visu dzirdēt un pieņemu viņu atpakaļ, daudz nedomājot, jo mīlēju ļoti. Tomēr pēc kāda laiciņa, no cita cilvēka uzzināju, ka viņam ir romāniņš ar darba kolēģi. Protams uzreiz izliku viņu āra ar visam mantām, bet mīlestība jau nekur tā nepazuda. Piebildīšu, ka arī biju no tam, kas teica, ak mani jau nekad nekrāps, viņš nav tāds utt.. Tomēr redz kā notiek :( Viņš diezgan ātri ievācās pie savas darba kolēģes, un itkā sāka ar viņu nopietnas attiecības. Tātad, kur ir problēma. Pa šo laiku, kopš šķiršanās esmu ar viņu vairākas reizes satikusies, un ir tik labi.. Pāris no šīm reizēm ir beigušās arī gultā. un tas ir bijis vnk fantastiski.. Zinu, ka tas izskatās pazemojoši, bet neko nevaru sev padarīt, man gribas viņu satikt. Viņš apgalvo,ka joprojām mani mīlot, bet ir kopā ar to kolēģi, kas kaut kā galīgi nelīmējās kopā. Neesmu viņam teikusi, ka būtu ar mieru mēģināt vēlreiz, jo neesmu pārliecināta vai vajag, vai gribu to. Bet ir doma, ka varbūt tomēr piedāvāt atjaunot attiecības. Vai tomēr tas ir galīgs neprāts un vajag viņu izsvītrot no savas dzīves?
03.03.2014 19:31 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
peekaboo
Tu vnk vēl neesi patiesi mīlējusi!

Mīlestība ir skaistākais, kas vsp ar cilvēku var notikt. Un tā ļauj piedot it visu. Tai neeksistē ego, tipa "Kā var skriet pakaļ, pazemoties..bla, bla bla" Var! Un vajag! Līdz brīdim, kamēr Tava mīlestība nemoka to otru. Ja moka - jāatlaiž. Nav jāmoka mīļotais cilvēks dēļ sava ego, jo tad tā vairs nav mīlestība pret otru, bet gan pret sevi.
Mēs visi mīlam. Sevi (un tas ir normāli). Vēl kādu (ja paveicās tādu sastapt). Mīlestība ir...Dieva dāvana! To nedrīkst, nevajag un arī nemaz nevar noliegt. Svarīgs ir balanss starp sevis un tā otra mīlēšanu.
Pārī abi, tā patiesi, mīl ļoti reti. Parasti viens mīl, otrs ļauj sevi mīlēt.
Tie pāri, kuros mīl abi ir ieguvuši Dieva dāvanu dubultā!
03.03.2014 22:29 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Lūk, ko dara akla mīlestība. Ir jāattopas, nevis jāpazemojas. Nav lemts būt kopā ar viņu, noteikti būs kāds cits ar ko pavadīt savu dzīvi...
03.03.2014 22:38 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Krāpa tevi iepriekš, krāpj savu tagadējo. Saiesi ar viņu kopā, atkal tevi krāps. Tu nevai būt droša par to, ka viņš tiešām tevi mīl, varbūt to pašu, ka jums nelīmējas un tā otra svarīga, teica arī viņai. Dzīvo tālāk. Ja jau izšķīrāties, tad izšķīrāties. Īpaši tāda iemesla dēļ.
03.03.2014 22:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
olga.....tikai tāpēc ka nekad netaisos kādam skriet pakaļ un pazemot sevi, es neesmu patiesi mīlējusi??? labāk paturi savus aprobežotos spriedelējumus pie sevis.
kā var kautko tik debīlu rakstīt...
04.03.2014 00:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kaut kādas šausmas. Krāpj tevi, tad ar tevi krāpj... Nekādas mīlestības tur nav, tikai prasta jāšanās divās frontēs.
04.03.2014 11:41 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
te tiešām izskatās pēc gadījuma, kad vīrietis mīl tikai sevi
04.03.2014 11:54 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Autore, es domāju,ka tu jau pati saproti kas ir pareizi un kas nepareizi un kā būtu rīkoties labāk. Bet tas ir tik ļoooti grūti sev ieskaidrot,ka viņš ir cūka un viņš tev dara pāri,jo tu taču viņu tik stirpi mīli.
Atstāj visu kā ir, mēģini satikties ar citiem puišiem un ar laiku kļūs vieglāk un pienāks arī tāda jauka diena, kad tu sapratīsi - viņš mani nebija pelnijis , viņš mani sāpināja!
04.03.2014 12:15 |

Reitings 456
Reģ: 15.11.2009
nē to nevar piedot!!!
sāc jaunu dzīvi aizmirsti viņu un nekotaktējies.
Pilnveido sevi lasi grāmatas ej uz teātri lutini sevi :)
04.03.2014 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits