vai to iespējams piedot?

Reitings 38
Reģ: 04.02.2009
Tad nu tā, biju kopā ar puisi 5 gadus, no kuriem pēdējos 2 dzīvojām kopā. Attiecības viss bija daudz maz labi, vismaz man tā likās, bija jau ik ap laikam kādi strīdi, bet bija plāni nākotnei, kopīgs draugu loks, ceļojumi utt Kādā jaukā vakarā viņš paziņo, ka vēlās šķirties, jo neesot izbaudījis jaunību, klasiskie teksti "vaina nav tevī, bet manī" utt Pieņemu protams viņa lēmumu, bet sirds sāpēja ļoti. Pēc dienas viņš paziņo, ka tomēr esot sapratis, ka gribot mūsu attiecības un mani ļoti mīlot.. es protams priecājos to visu dzirdēt un pieņemu viņu atpakaļ, daudz nedomājot, jo mīlēju ļoti. Tomēr pēc kāda laiciņa, no cita cilvēka uzzināju, ka viņam ir romāniņš ar darba kolēģi. Protams uzreiz izliku viņu āra ar visam mantām, bet mīlestība jau nekur tā nepazuda. Piebildīšu, ka arī biju no tam, kas teica, ak mani jau nekad nekrāps, viņš nav tāds utt.. Tomēr redz kā notiek :( Viņš diezgan ātri ievācās pie savas darba kolēģes, un itkā sāka ar viņu nopietnas attiecības. Tātad, kur ir problēma. Pa šo laiku, kopš šķiršanās esmu ar viņu vairākas reizes satikusies, un ir tik labi.. Pāris no šīm reizēm ir beigušās arī gultā. un tas ir bijis vnk fantastiski.. Zinu, ka tas izskatās pazemojoši, bet neko nevaru sev padarīt, man gribas viņu satikt. Viņš apgalvo,ka joprojām mani mīlot, bet ir kopā ar to kolēģi, kas kaut kā galīgi nelīmējās kopā. Neesmu viņam teikusi, ka būtu ar mieru mēģināt vēlreiz, jo neesmu pārliecināta vai vajag, vai gribu to. Bet ir doma, ka varbūt tomēr piedāvāt atjaunot attiecības. Vai tomēr tas ir galīgs neprāts un vajag viņu izsvītrot no savas dzīves?
03.03.2014 19:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Viņš apgalvo,ka joprojām mani mīlot, bet ir kopā ar to kolēģi, kas kaut kā galīgi nelīmējās kopā.
Man te viss skaidrs. Milet varbut mil, bet tikai tik loti lai iekristu kartejo reizi ar tevi gulta un pec tam laimigs dotos majas. Nezinu vai to kolegi mil, bet svarigaka vinja ir jo ir pirmkart ar vinu. Tevi pietur rezervei, isa pavadinja, ja nu savajagas atpakal(lasi, ar kolegi nekas neizdodas, bet pie tevis atgriezas loti iespejams ne jau jo mil, bet tadel, ka ieradums, nevelas but viens utt.). Un vinjs zin, ka vinjs tev ir svarigs un caur gultas priekiem rada tevi iluziju un ta acimredzami iedarbojas.
03.03.2014 21:18 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Beidz domāt par to, ka nožēlosi, ka neesi darījusi visu, lai glābtu attiecības!
Es ar tā domāju. Gadu vēlāk domāju- nafig biju tāda muļķe?! Ne viņš labākais attiecībās, ne labākais seksā.

Tici man, ja viņš tevi nenovērtēja, tad vairs nav nekā, ko vajadzētu mēģināt glābt.
Zinu, ka dažas man uzries par šo padomu, bet pēc savas pieredzes saku - labāk ej un pabaudi seksiņu, iemīlēšanās sajūtu, randiņus un visas foršās emocijas ar citiem, jo kad atnāks īstais tiešām zināsi, ka viņš ir īstais ;)
03.03.2014 21:24 |

Reitings 38
Īstenībā situācija ir ļoti līdziga kā Litai. Jo viņš arī saka, cik ar mani esot labi, labāk kā ar to kolēģīti.. pretīgi, ka viņš par var kko tādu pateikt. Pat ir raudājis, jo esot sapratis, kas esot īsta mīlestība. Bet nu jā, fakti ir tādi kādi viņi ir. :( un vārdi paliek tikai vārdi.. Es arī esmu mīļākā viņa mīļākajai ar kuru mani krāpa :D

Ja arī piedotu, kā pēc tam būtu vispār iespējams viņam uzticēties? Viņam ir labs darbs, diez vai viņš to pamestu.. Un man neliekas, ka tas ir tas cilvēks ar kuru biju kopā. Laikam vispār viņu nepazīstu. Es nekad dzīvē nebūtu iedomājusies, ka viņš- salīdzinoši kautrīgais, romantiskais un klusais puisis būtu uz ko tādu spējīgs. Īstenībā man arī nelikās, ka es uz ko tādu esmu spējīga :D Vienmēr likās, ka es jau nu esmu gudrāka, labāka par tām citām. Bet nu redz kā sanāk :(
03.03.2014 21:25 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Vai vīrietis var vienlaicīgi mīlēt 2 sievietes?
Mīlēt - nē! Krāpt un mānīt gan var :)
Mīlamu negribās krāpt, pie nemīlamas - negribās iet.

Tā ka...jāļauj vien viņam izvēlēties. Bet nevajag atbalstīt viņa centienus "izlemt" ilgtermiņā...Jo ilgtermiņš mēdz ieilgt uz daudziem, sāpju pilniem gadiem. Un rezultāts ir nezināms.
Tpc...
Ja Tev ir bail pazaudēt - pazaudē un NEBAIDIES!
Tas, kuram nav jāaiziet, paliks Tavā dzīvē vienalga. Bez vairantiem. Viss pārējais ir tikai skaistas atmiņas ;)
Skaudri.
03.03.2014 21:25 |

Reitings 70
Un nejauc piedošanu ar ļaušanu pret sevi slaucīt kājas!

Piedot var visu! Bet tas nenozīmē, ka Tev, šobrīd, jāļauj lai pret Tevi noslauka kājas!
Labāk tad izdari to pati. Noslēdz savu sirdi un izmanto viņu tikai priekš sex. Tieši tā - vnk izmanto. Par vibratoru. Ja jau nevari bez viņa nekādi. Un nelolo ilūzijas. Ja viņam būs jāpaliek - paliks. Tu arī!
03.03.2014 21:29 |

Reitings 70
A Tavs draugs pēc horoskopa ir vēzis? Ja? :) Vnk interesanti palika :D "Tas salīdzinoši kautrīgais, romantiskais un klusais puisis", raudātājs...." :)
Sorry, maziet ne pa tēmu, bet ...:D:D
03.03.2014 21:36 |

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Izklausas pec mana bijusa. PALDIES DIEVAM-BI-JU-ŠĀ!
03.03.2014 21:37 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Astotdaļa
Jā, cilvēkam ir iespējams pēc tam uzticēties, ir lietas kas mainās un kam ir jāmainās, bet manā situācijā par spīti visam,kas bijis, uzticos 100%
03.03.2014 21:44 |

Reitings 38
Jā, viņš ir vēzis. Viņi visi tādi? :D
Es vienu brīdi sev biju iestāstījusi, ka tas ir tikai sekss, bet 1) tā nav, es tikai meloju sev 2) man tomēr žēl to jauno draudzeni.
Es nevaru sevi cienīt, ja viss paliek kā ir, vnk nevaru.. Vieglāk jau laikam būtu vnk pārtraukt to visu, nekā čakarēties ar izvēlēm un šaubām, kontrolēšanu..
Ja viņš ir īstais, tad viņš tāds būs arī pēc gada. Bet es ļoti ceru, ka viņš nav īstais, un tās jūtas pazudīs, ja vairs netiksimies..
03.03.2014 21:46 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kādā sakarā tu žēlo jauno draudzeni? Viņa taču gulēja ar tavu draugu :D
03.03.2014 21:49 |

Reitings 70
seksa horoskops, rupjais horoskops, grābekļu horoskops, ....
Palasi :D Interesanti! Ja sakrīt apraksts - derēs arī izlobīt secinājumus un atrast vājās vietas :D
Tikai, vai vajag spiest uz tām vājajām vietām? Vrb vnk jāļauj dzīvē visam notikt tā, kā jānotiek, neko neietekmējot....?
Nju....vismaz izvēdināsi galvu! ;)
03.03.2014 21:50 |

Reitings 546
Dvīņi ar tādi, ne tik Vēzīši.
03.03.2014 21:55 |

Reitings 70
Vēl...vēzim ideālākā ir zivs!
Atriebības horoskops...var noderēt, izziņai...:D
03.03.2014 21:56 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Kolēģei bij gandrīz identisks stāsts, tikai kopā bija pavadīti 7 gadi.
Kā tas beidzās? Sirds meitenei sāpēja ļoti, bet viss pārgāja.
Tagad jau vairāk kā pusgadu ir kopā un laimīga ar citu puisi.
Dzīve turpinās. Tikai no mums pašām ir atkarīgs, cik ātri vai ilgi tas notiks.
Ļoti bieži cilvēki, kas mūs sāpina, neapzinās, ka būtu jābūt atbildīgiem par tiem, ko ir pieradinājuši, un jālaiž vaļā, kaut pašiem gribētos vēl kaut kādu kontaktu.
03.03.2014 21:57 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Dvīņi ar tādi, ne tik Vēzīši.

Tas par dvīņiem, milzīgs +
03.03.2014 21:58 |

Reitings 546
un vel dvinji melo,melo,melo,melo un doma,ka visas tic. Milakas ja,bet ne dzivesbiedres ;D
03.03.2014 22:02 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Nelasīju visus komentārus. Bet. Tu esi lupata. Atrodi savu mugurkaulu. Cilvēki nemainas. Nekad!
03.03.2014 22:04 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Es nesaprotu. Kā vari ar viņu gulēt, ja zini ka pēc tam viņš vēl arī drāž to kolēģi.
Tik pretīgi. Šitādas sievietes kas pazemojas un skrien pakaļ večiem ir apkaunojums sievietēm vispār.
Apbrīnojami izcils stulbums. Grūti noticēt tas var būt pa īstam.
03.03.2014 22:08 |

Reitings 70
Mamzell'è
Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus laikus nepasūtījām! :D

Astotdaļa
Viss jau dzīvē ir diegzn vnk...mirējs mirs un gājējs ies...tā, ka...jādzīvo tik uz priekšu. Nepārtaisot sevi un citus.
Ja kāds grib iet - jāļauj. Tas nenozīmē pateikt, ka to vēlies, ja gribi lai paliek...nu pasaki to, bet neturi! Laimīgs ir vien tas, kurš ir brīvs...darīt to, ko vēlās. Ja to otru mīli - ļauj viņam izdarīt savu izvēli, būt laimīgam tā, kā viņš vēlās. Tev taču arī ir tiesības izvēlēties, vai ne? :)

Ja vajadzīgs..jāpaiet kādam laikam...attiecībās, vai bez...Šajās, vai citās....Da vienalga kā...Laiks tāpat visu noliks pa vietām. Un visam ir sava nozīme mūsu dzīvē. Tev nekad nebūs pārbaudījums lielāks, kā vari izturēt...bet secinājumus tāpat izdarīsi. No visa. Lai vai kas nebūtu noticis,vai nenoticis. Tu nevari pārtaisīt savu dzīvi! Vnk dzīvo! Un nedomā par to, kā būtu, ja būtu. Ir tā, kā ir! Neļauj neizlēmīgam vīrietim izniekot Tavas dzīves laiku. Tas neko nemainīs!!!
Tpc...silta duša, komētikas salons, draudzenes, darbs, tv, viss kas Tev sagādā baudu...un Relax! Ja vajadzēs - atnāks. Bet negaidi!
03.03.2014 22:09 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Zinot sevi man pirmais būtu- nē, pamet to idiotu un dzīvo laimīgi. Bet iedomājoties tavu situāciju, laikam mēģinātu atkal. Jā, ļoti naivi, es izmantotu kaut tāpat, lai satiktos, ne celtu kopīgus nākotnes plānus.
03.03.2014 22:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits