Ja vajag drūmu un eksistenciālu teoriju - mēs piederam naudai.
Vismaz tā šķiet man, jo tā ir vienīgā lieta, kas ierobežo manu brīvību ceļot, mācīties, izklaidēties, respektīvi - darīt, ko gribu.
Tomēr mans redzesloks ir gana plašs, lai es no visa gatvā, kas pasaulē ir, varētu izvēlēties savai gaumei atbilstošāko. Ja modē ir klausīties Katy Perry, es būšu par to informēta, taču tas man netraucēs meklēt kaut ko, kas sirdij tuvāks. Ja es gribu ēst gaļu ar zapti, es to daru. Ja gribu krāsot lūpas pusdienlaikā, es to daru. Mani neierobežo apkārtējo uzskati un man tie netraucē.
Es nepirkšu konkrēto veļaspulveri, jo to reklamē visbiežāk un es neiešu uz Kings of leon, pat ja visi mani draugi iet. Ja vēlos, piektdienā sēžu mājās, ja vēlos, otrdienā eju ballēties. Mode ir plaša un dažāda, tāpat kā kino, literatūra un mūzika. Katrs stils, žanrs un paveids ir kāda cilvēka individualitātes un ideju radītais auglis, kuram tiek atrasti atbalstītāji, radot lielākas interešu grupas?
Kas tad cilvēkiem būtu kopīgs, ja tie dzīvotu katrs sava superunikālā prāta pasaulē?
Ja Tevi traucē citu viedokļi, vai neesi pati savas nedrošības gūstā?
Es nedomāju, ka dzīve mežā - palikšana ar savām domām, savu (un ja paveicas mīļotā) ķermeni un savu kartupeļu lauku ar ko to ķermeni uzturēt dzīvu, ir tā absolūtā brīvība. Es brīvību uztveru kā iespēju darīt, ko vēlamies, neierobežojot citu cilvēku brīvību.