Echemist bezmaksas piegāde no 30 mārciņām uztaisīja pirms pāris mēnešiem. Ms._K nu manu atsauksmi par to krēmu tu jau iekopēji :D es esmu kā traka uz viņu! Pats labākais krēms, ko esmu izmēģinājusi. Arī vairākas draudzenes, māsu un vīru "uzsēdināju" uz Hydrance optimale. Manās acīs viņš ir izcils. Avene Extremely Gentle cleanser arī jau kādu sesto reizi nonāk manā arsenālā. Ik pa brīdim izmēģinu kaut ko jaunu, bet šis ir viens no labākiem rīta attīrītājiem. Ja ir bieza kosmētikas kārta jāņem nost, tad vajadzēs mazliet papūlēties, jo līdzklis tomēir ir "ekstrēmi maigs". No Cleanance sērijas esmu mēģinājusi tikai losjonu - labs analogs Clinique slavenajam losjonam, turklāt krietni lētāks. Bet attīrošos līdzekļus no sērijām, kas paredzēti taukainai ādai cenšos neņemt, jo tie lielākoties ir dizegan agresīvi. Pat ja sākumā patīk tā uber tīrības sajūta, tad pēc nedēļas āda kļūst traģiski sausa. No Cleanance sērijas vēl ir attirošā maska, kurai ir dikti labs sastāvs, it īpaši par šādu naudu (varētu būt labs analogs skābju maskām, piemēram Dermalogicai), bet vēl neesmu lietojusi.