Precēta,bet iemīlējusies arī citā

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Esmu precējusies gandrīz 4 gadus, laulībā iestājusies rutīna un ir saācis tā,ka pēdējā laikā man lido tauriņi galvā un vēderā,jo esmu iemīlējusies kādā citā vīrietī. Nevar to saukt par mīlestību, bet tik ļoti gribas būt viņa tuvumā,dzirdēt kaut ko no viņa. Jāsaka,ka slepus sarakstamies epastā,bet divatā neesam tikušies,lai gan ir sarunas par to bijušas,ka viņš vēlas ar mani tikties,iepazīt mani tuvāk.Jā,viņš zina,ka esmu precējusies, bet par to neko nejautā.
Visu pārdomājot, es saprotu,ka esmu atkarīga no iemīlēšanās sajūtas. Man gribas to kņudināšanu vēderā,to čubināšanos. Saprotu,ka nedrīkstu piekrist tikties,bet vienalga par to katru dienu domāju,kā būtu ja mēs satiktos,pavadītu laiku kopā. Vai kādai ir bijis līdzīgi?
02.03.2014 23:58 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nelasiju komentārus, bet viss ko varu pateikt, izvērtē kārtīgi vai šī dēka ir tā vērta. Un ja tiešām izvēlies būt kopā ar jauno mīlu, tad papriekšu izšķiries ar pašreizējo draugu un atstāj visu uz labas nots, lai nebūtu viņam pēc tam vispār sirds salauzta ka tu viņu nokrāpi, vai aiz muguras smagi ko pasāki. Pat iar nekad neuzsāktu neko jaunu kamēr nebūtu pārtraukusi iepriekšējo.
03.03.2014 15:02 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Nevis domāju,ka ar citu būs labāk un aiz žoga zāle zaļāka,bet gribu kā mīļāko to otru.

Fuj, nu kāpēc tad tik pretīgi jārīkojas :|
Izklausās, ka gribi vīram par to savu aizvainojumu atriebties..
Ja nevēlies saglābt savu laulību, runā par šķiršanos 4. reizi, un taču esi ar normālu mugurkaulu un paliec pie sava.
Nu bļīns... smieklīgi. Puķu un 3x solīšanās pēc (jau pēc 2. tad vajadzēja saprast, ka nebūs aršana) sēdēt un štukot, ar kuru sākt seksot, cipa iemīlēšanās sajūtas vārdā (jā, tieši seksot, jo tieši to nozīmē "mīļākais" nevis Tevis navi pieminētu "tikšanos" )
Fuj, fuj..
03.03.2014 15:09 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
* naivi
03.03.2014 15:10 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik tev gadu?
03.03.2014 15:15 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Nevis domāju,ka ar citu būs labāk un aiz žoga zāle zaļāka,bet gribu kā mīļāko to otru.

Un ko darīsi ar abiem ? ABUS MUĻKosi un būsi tā labā ? ja vari noslēpt uz priekšu .
03.03.2014 15:22 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
gribētu baigi nolamāt autori, bet ko tur, nau vērc .
liekas, ka viss cosmo foruma kolektīvs varētu dot visus padomus pēc kārtas, bet tu tik un tā tiepsies un beigās izdarīsi pa savam- t.i. skriesi satikties.

piekrītu iepriekš sacītajam, ka pārāk agri ieleci sievas kārtā. tu tam neesi gatava, ja pie mazākajām problēmām (rutīna? tiešām?! manuprāt, viena no lietām, ko var risināt ātri un nesāpīgi) uz galda jāmet "šķiršanās kārtis".
03.03.2014 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits