S80 tu varbūt vari beigt ? izskatās un tā ir, ka kubiete ir gudrāka pa jums, jo viņa negrib līst iekšā jūsu mazajās bērnu spēlītes. nu tiešām kāda daļa par to, kas tu esi.
MOšk man un kādai citai arī ir versija, kas tu esi vai , kam tu līdzinies un tagad sāksim visas teroroizēt ar to, kas es esmu ?
tiesām nav brinums ka čača izdēšās nebrinos, ja vel kada slavena meitene izdesisies, jo tas, kas notiek šitajā portālā paliek nožēlajomi, jus vispar acis atverat un apskatities katra disukusija viena otru pazemo . pa vestulem sola sola un piečakarē cilvēku , kas pie joda ar jums notiek ? tiešām jums nav savas dzives, ka tikai cosmo.lv , kur likt nožēlojamus giftus un pazemot otru un pieradit savu stulbo taisnibu, kura nav taisniba? es pieregsitejos 2009 gada, tad bija tiesam superogs forums, bet tagad bedre , kur viena pa otru labaka grib but, kur katra diskusija sakas tievejam utt un tad nav brinums kpc tev18 gadus vecas meiteenes raksta man ir bulimija, te dazas tik traki ir ar sevi aiznemtas, grib lidzinaties modelem jus vispar saprotat, ka dzive visas modeles neizskatas tik prefekti fotosops, ne nu es nevaru.
nevarat tiesam dzivot draudzigi ?