kur palikusi čāča? :D:D
cik nu es te ilgi esmu, dažas lietotājas jau esmu iegaumējusi, un skatos, ka čāča izdzēsusies?! :D ebay diskusijas dēļ viņu biju iegaumējusi.. :D
Meičas Jums ir laikam super dzīve. Ik pa laikam iemetu te aci un redzu, ka te ir apspriestas tik dažādas tēmas, ka varbūt neveidojam jaunu diskusiju un paliekam te :D
vismaz sii beidzot diskusija ir prieks dusmu/zhults izgasanu, taas kas taisija tiesi tam nolukam nebija aktivas, arii labi :D cerams,kad sii diskusija beigsies, tad uz kadu laiku miers bus un buss iecietigas pret citam
Tu, saki? kāpēc, tad nekliedzi tā, kad ieraudzīji to screen shotu. Sen jau zināms, ka tā bija paintā taisīta provokācija, tikai Tu vēl te kūdi meitenes.
šī diskusija ap Kubieti un S80 apmēram tikpat produktīva un sakarīga kā tā, ko Žūža uztaisīja par mani, lai vienkārši mani pazemotu un darītu savu eksistenci zināmu.
šī diskusija ap Kubieti un S80 apmēram tikpat produktīva un sakarīga kā tā, ko Žūža uztaisīja par mani, lai vienkārši mani pazemotu un darītu savu eksistenci zināmu.
Tavējo arī. Un tagad Tu to pieminēji, ja nu kāds neievēro kas tu esi :D