Nezinu gan, kur skatīties. Parasti vienmēr caur twittera meklētāju neilgi pirms pasākumiem atrodu linkus. :D
Gribu redzēt, kurš saņems labākā aktiera balvu. Ļoti gribu, lai Leonardo Di Kaprio beidzot lauž savu Oskaru lāstu, ir pelnījis viņš to statuju. :D
Labākā drāma 12 years a slave.. man filma personīgi likās nekas īpašs... bet, bet ... amerikāņiem šī tēma ir ļoti jūtīga... par ko jau liecināja augstais novērtējums Golden Globe.
Labākais aktieris lieku uz Matthew.. spēle bija fenomenāla, pārliecinoša... tas būs viņa pirmais Oskars!!!
Labākā aktrise. Neesmu redzējusi Philomena, taču Cate iet uz Oskaru. Otrā plāna aktieri, man dalās 50 uz 50 Jonah Hill un Michael Fassbender, savukārt aktrisēm vai tiešām jaunā Jennifer? Tik ātri, man jau liekas nogriezīs šo iespēju, bet redzēs.
Nezinu gan, kur skatīties. Parasti vienmēr caur twittera meklētāju neilgi pirms pasākumiem atrodu linkus.
Gribu redzēt, kurš saņems labākā aktiera balvu. Ļoti gribu, lai Leonardo Di Kaprio beidzot lauž savu Oskaru lāstu, ir pelnījis viņš to statuju
Ja arodi linku - iemet te arī, gribētu paskatīties.
Un vispār nesaprotu, kā, nu kā. Leo var būt bez miljons oskariem kabatā, pēc tik daudzām fanastiskām filmām, kāmēr citi mūjābeles par vienu fona ainu norauj vairāk balvas.