Gribas

Reitings 11
Reģ: 02.03.2014
Sveiki, esmu nonākusi pamatīgā bedrē, maigi izsakogties. Esmu apvēlusies tik tālu, ka nevienā no skaistajām kleitām, kuras ir manā skapī, nevaru ielīst.
Visu dzīvi esmu tāda kā apalīte, bet kad bija gadi 15-18 varēju mierīgi svaru nomest, un nesāju apmēram 38-40 izmēru, par cik daba mani apveltījusi ar lielām krūtīm un formīgu dupsi - par šādu augumu biju starā.
18 gados iepazinos ar savu draugu, un nolēmu dzert OK, 3 mēnešu laikā - 10kg klāt, atmetu tabletēm ar roku un sāku cīnities ar svaru, bet nezaudēju pilnīgi neko, bet kad nesēdēju uz diētas, tad man nāca tikai klāt un nebija tā, ka riju visu pēc kārtas. Pašlaik pagājis gads kopš beidzu lietot OK un man vēl nākuši klāt 12kg, kopumā +22kg. Jūtos briesmīgi, jo nu kā var justies labi ar šitādu lieko svaru. Nesāju 44 izmēru, nu vienvārdsakot jūtos emocionāli briesmīgi, kaut gan ar veselību man viss ideāli.

Pēdējos mēnešus esmu meiģinājusi ļoti daudz ko, bet nu nesanāk man itin nekas - maksimums -3kg, un vienu dienu apēdot makaronus viss darbs vējā.

Saprotu, ka pati vainīga.

Nāk vasara gribas uzvilkt skaistas kleitas, peldkostīmu un justies labi.

Lūdzu dāmas padalieties ar pieredzi, kā nomest to svaru, ar ko sākt. Ko labāk nedarīt u.tml.
02.03.2014 15:17 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Vispirms jāsakārto uzturs, tas ir pats svarīgākais, un, protams, kardio treniņi vismaz 3x nedēļā. Tauku dedzinātāju var lietot papildus kardio, bet tas nav nekāds brīnumlīdzeklis, dos tikai papildus mazliet ātrāku rezultātu, bet bez pareiza uztura un sporta jēga nebūs.
Vari uzrakstīt man privāti, varēšu ko ieteikt :)
02.03.2014 16:53 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
Tauriņš- tev ir vēstule. un jā pie kardio slodzes tas ir ideāls variants :) Es personīgi esmu tam izgājusi cauri, piedevām es pati nopietni nodarbojos ar sportu un nekad neiteiktu to kas ir kaitīgs vai nedarbojas :)
02.03.2014 17:18 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Man jau šķiet, ka tu sevi tik ļoti esi emocionāli nomocījusi un arī fiziski ierobežojusi, ka tev kaut kā trūkst. Man arī bija tāds periods dzīvē, kad biju pieņēmusies svarā par 10 kg un maksimums, ko varēju dabūt nost, bija 3 kg. Bija pat laiks, kad jāju skriet katru dienu centos ēst veselīgi, mazāk ēdu gaļu, vairāk kaut kādus jogurtus u.t.t, neēdu pēc septiņiem vakarā. Pēc kāda laika man vienkārši ieslēdzās pohujisms, sāku mazāk sportot, vairāk ēst to, ko tiešām vēlējos - gaļu, daudz mazāk sāku ēst piena produktus, izmantoju vairāk eļļu un atmetu ar roku diētiskajiem produktiem... Rezultāts ir tāds, ka mazāk kā gada laikā man viss ir nogājis nost pats no sevis.
Sapratu tikai to, ka nedrīkst pārforsēt ar sportu - ir arī jāļauj organismam atpūsties, ir jāēd sabalansēts uzturs un IR jālieto tauki uzturā. Arī riekstus var ēst tik, cik gribās (ne sālītus vai karamelizētus) un nevajag skatīties uz kalorijām, jo tās nav tās kalorijas, kas nosēžas mums uz gurniem. Pie tam, tajos ir ļoti daudz labu minerālvielu un, starp citu, riekstu ēšana arī var palīdzēt nomest svaru.
Par iemeslu tam, ka nevari nomest svaru, varētu būt
kāda pārtikas produkta nepanesamība
. Vari aiziet pārbaudīties uz pārtikas alerģijām, bet tas gan maksā dārgi. Pagājušajā vasarā laikam bija kādi 17ls. Un vēl kaut kur lasīju, ka diētiskie produkti nav nemaz tik labi - tie nerada sāta sajūtu un nākas apēst vairāk, lai cilvēks būtu vispār paēdis.

Lietas, ko es ieteiktu:
- Ļauj atpūsties savam ķermenim;
- Nebadinies!!! Pretējā gadījumā organisms sāks katrā ēšanas reizē uzkrāt rezerves;
- Rūpējies par pilnvērtīgu uzturu;
- Maini fizisko aktivitāšu veidus, lai organisms nepierod;
- Saki NĒ ātrajām diētām;
- Dzer pietiekami daudz ūdens.
02.03.2014 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits