Man jau šķiet, ka tu sevi tik ļoti esi emocionāli nomocījusi un arī fiziski ierobežojusi, ka tev kaut kā trūkst. Man arī bija tāds periods dzīvē, kad biju pieņēmusies svarā par 10 kg un maksimums, ko varēju dabūt nost, bija 3 kg. Bija pat laiks, kad jāju skriet katru dienu centos ēst veselīgi, mazāk ēdu gaļu, vairāk kaut kādus jogurtus u.t.t, neēdu pēc septiņiem vakarā. Pēc kāda laika man vienkārši ieslēdzās pohujisms, sāku mazāk sportot, vairāk ēst to, ko tiešām vēlējos - gaļu, daudz mazāk sāku ēst piena produktus, izmantoju vairāk eļļu un atmetu ar roku diētiskajiem produktiem... Rezultāts ir tāds, ka mazāk kā gada laikā man viss ir nogājis nost pats no sevis.
Sapratu tikai to, ka nedrīkst pārforsēt ar sportu - ir arī jāļauj organismam atpūsties, ir jāēd sabalansēts uzturs un IR jālieto tauki uzturā. Arī riekstus var ēst tik, cik gribās (ne sālītus vai karamelizētus) un nevajag skatīties uz kalorijām, jo tās nav tās kalorijas, kas nosēžas mums uz gurniem. Pie tam, tajos ir ļoti daudz labu minerālvielu un, starp citu, riekstu ēšana arī var palīdzēt nomest svaru.
Par iemeslu tam, ka nevari nomest svaru, varētu būt
kāda pārtikas produkta nepanesamība
. Vari aiziet pārbaudīties uz pārtikas alerģijām, bet tas gan maksā dārgi. Pagājušajā vasarā laikam bija kādi 17ls. Un vēl kaut kur lasīju, ka diētiskie produkti nav nemaz tik labi - tie nerada sāta sajūtu un nākas apēst vairāk, lai cilvēks būtu vispār paēdis.
Lietas, ko es ieteiktu:
- Ļauj atpūsties savam ķermenim;
- Nebadinies!!! Pretējā gadījumā organisms sāks katrā ēšanas reizē uzkrāt rezerves;
- Rūpējies par pilnvērtīgu uzturu;
- Maini fizisko aktivitāšu veidus, lai organisms nepierod;
- Saki NĒ ātrajām diētām;
- Dzer pietiekami daudz ūdens.