Sveiki, esmu nonākusi pamatīgā bedrē, maigi izsakogties. Esmu apvēlusies tik tālu, ka nevienā no skaistajām kleitām, kuras ir manā skapī, nevaru ielīst.
Visu dzīvi esmu tāda kā apalīte, bet kad bija gadi 15-18 varēju mierīgi svaru nomest, un nesāju apmēram 38-40 izmēru, par cik daba mani apveltījusi ar lielām krūtīm un formīgu dupsi - par šādu augumu biju starā.
18 gados iepazinos ar savu draugu, un nolēmu dzert OK, 3 mēnešu laikā - 10kg klāt, atmetu tabletēm ar roku un sāku cīnities ar svaru, bet nezaudēju pilnīgi neko, bet kad nesēdēju uz diētas, tad man nāca tikai klāt un nebija tā, ka riju visu pēc kārtas. Pašlaik pagājis gads kopš beidzu lietot OK un man vēl nākuši klāt 12kg, kopumā +22kg. Jūtos briesmīgi, jo nu kā var justies labi ar šitādu lieko svaru. Nesāju 44 izmēru, nu vienvārdsakot jūtos emocionāli briesmīgi, kaut gan ar veselību man viss ideāli.
Pēdējos mēnešus esmu meiģinājusi ļoti daudz ko, bet nu nesanāk man itin nekas - maksimums -3kg, un vienu dienu apēdot makaronus viss darbs vējā.
Saprotu, ka pati vainīga.
Nāk vasara gribas uzvilkt skaistas kleitas, peldkostīmu un justies labi.
Lūdzu dāmas padalieties ar pieredzi, kā nomest to svaru, ar ko sākt. Ko labāk nedarīt u.tml.