Ja tev ir problēmas - brauc un čupojies citur. Kāpēc jādzīvo nepatīkamā vidē un jāgaudo ka viss ir slikti un cilvēki ir slikti.
Latvija jau gan nav nekāda paraugvalsts. Ir korupcija, oligarhi un viss pārējais.
Pareizi laikam būtu namaksāt nodokļus un dzīvot ar maksas izglītību un medicīnu, bez policijas, bez infrastruktūras, u.c - laikam valstij tas neko nemaksā
Palasi arī citus tekstus, kurus pats rakstīji dažas lapas atpakaļ, un salīdzini ar pēdējo! Ak, tad tomēr problēmas ir? Jeb varbūt Tev vide, kurā "ir korupcija, oligarhi un ..." ir "patīkama vide"?
Runa šeit ir par tautu, ar kuru tie paši oligarhi un pārējie, kam vien nav slinkums, var darīt, ko grib. Pietiek tikai iebarot ar hoķīti, tautas dejām un nolasīt kādu patētisku uzrunu pie pieminekļa, lai lielākajai jūsu daļai tie mēsli, kuros jūs līdz kaklam sēžat, izliktos kā augstākais komforts.
Es tik tiešām labāk dzīvotu tā, jo māku stipri vairāk, nekā deldēt bikšu dibenu kkādas valsts aģentūras krēslā un iestāstīt visiem, cik noderīgs esmu.
Jā valstij ir problēmas. Bet patīkama vide ir cilvēki kas te dzīvo ( ar dažiem izņēmumiem) ar dabu, ar kultūru, ar Latviskumu.
Nekad neesmu teicis ka Latvijā valdība ir ideāla. Un tā vēl ilgi nebūs ideāla. Bet tas netraucē te normāli dzīvot, strādāt un labi pavadīt laiku.
Nu, re, te acīmredzot, ir atšķirība. Tev- netraucē (nesaprotu tikai, kā, no kurienes un kad radīsies tā lieliskā valdība un valsts pārvalde?), bet man - traucē. Tu droši vien esi tas retais, kuru neskar ne nepamatoti elektroenerģijas cenu paaugstinājumi, ne nodokļu paaugstināšanās, ne citas līdzīgas lietas.
Cik drausmipa dzives tragedija dazi dzivo tur kur tiem viss riebjas. Cik esmu laimiga ka milu Latviju,un man te ir labi
Es pazīstu uzņēmējus kuri krīzes laikā nobankrotēja un zaudēja pilnīgi visu. Uzņēmums bija ar padsmit mlj apgrozījumu treknajos gados. Arī cilvēks varētu sēdēt un gaudot ka valdība un visi pārējie ir vainīgi pie viņa bankrota. Šobrīd jau viņam ir jauns uzņēmums, protams, daudz mazāks, bet tomēr. Cilvēks nepadevās un cīnījās un panāca savu. Arī viņš nav apmierināts ar nodokļu politiku Latvijā. Bet spēj pastāvēt un dot darbu citiem. Var teikt cilvēks ar mugurkaulu.
Es, savukārt, pazīstu uzņēmējus, kuri ir paši sev pateikuši: "kam man to vajag?" Un pārreģistrējuši savus uzņēmumus Igaunijā, Lietuvā vai kur citur. Un nav bijis nepieciešams bankrotēt vai samazināt apgriezienus.
Es gribētu lepoties ar ko citu - industriāli attīstītu valsti, kurā iedzīvotāju (un - darba vietu) skaits pieaug, ar pieaugošu eksportu, utml. Nevis ar stikla krellītēm
mēsli, kuros jūs līdz kaklam sēžat, izliktos kā augstākais komforts
Pietiek tikai iebarot ar hoķīti, tautas dejām un nolasīt kādu patētisku uzrunu pie pieminekļa, lai lielākajai jūsu daļai tie mēsli, kuros jūs līdz kaklam sēžat, izliktos kā augstākais komforts.
tupi pats mēslos ar aizvainojumu, ka valdība nav Tev devusi tādu valsti kā vēlies. Bet tas nedod tiesības automātiski norakstīt visu pārējo latviešu dzīvi.
Bet patīkama vide ir cilvēki kas te dzīvo
Ko tur cepties, te ir forums un apmētāšana ar sūdiem ir tē neatņemama sastāvdaļa. Lielākā daļa tā arī dara,
Veiksmi neredzēt baļķi savā acī. Akcentēju cilvēcību.
Un kas tad forums tev ir kaut kāda īpaša izgāztuve, atdalīta telpa no dzīves?
Man tā nav, es visur esmu viena persona. Tas ir apmēram tā, "man ir "paziņas" pie kuriem es aizeju, izvemjos uz viņiem un tad dodos pie saviem īstajiem paziņām." Ķipa šī ir tava neīstā dzīve?
Es negribētu dzīvē pazīt cilvēku, kuram ir dubulta morāle.