Cilvēki spēj būt atvērtāki, tas nav murgs.

Давайте восклицать, друг другом восхищаться, Высокопарных слов не надо опасаться. Давайте говорить друг другу комплименты, Ведь это всё любви счастливые моменты. Давайте горевать и плакать откровенно, То вместе, то поврозь, а то попеременно. Не будем придавать значения злословью, Поскольку грусть всегда соседствует с любовью. Давайте понимать друг друга с полуслова, Чтоб ошибившись раз, не ошибиться снова. Давайте жить во всем друг другу потакая, Тем более, что жизнь короткая такая. «Скопировано с сайта www.karaoke.ru»
Latvieši ir strādīga un talantīga tauta, un es priecājos, ka esmu daļa no tās. Izjūtu sevi kā latvieti katru dienu, un to man neviens neatņems.
Strādīga ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Aizbrauc tepat, līdz Lietuvai, un pabraukā pa laukiem! Būs iespēja pavērot, cik nezālēm aizaugušu lauku ir tur un cik - šeit, pie "strādīgajiem" latviešiem .
Aizbrauc tepat, līdz Lietuvai, un pabraukā pa laukiem! Būs iespēja pavērot, cik nezālēm aizaugušu lauku ir tur un cik - šeit, pie "strādīgajiem" latviešiem .
Pabraukā vairāk pa Latvijas reģioniem, nevis gar lielceļiem, bet dziļāk iekšā, tad salīdzini. Lietuvā gan auglīgas zemes ( ka Zemgalē) ir vairāk, bet arī Latvijā apstrādātās zemes platības ir diezgan.
Bet tev jau kā daudziem čīkstētājiem un vaimanātājiem tāpat jau Latvijā viss ir un būs slikti.
Labi, viena lieta ir sirdsbalss. Bet vai tad tu tiešām esi galīgi akls, ja nemitīgi atkārto, ka kāds cits vaimanā? Kādā veidā tev tas tā izliekas? Ja cilvēks ir zaudējis ticību savai valstij tīri reālistiskā kontekstā, tad tas ir nepareizi?
Es kā jau iepriekš minēju arī varu nosaukt gandrīz tikai sliktās lietas un ko man ar to darīt? Valstij jānes labums manā dzīvē un man ir žēl, ka es tā jūtos, žēl, ka šis latviskums nav ne manā sirdī, ne labklājībā. Labklājība priekš manis ir normāla vide.
Valstij jānes labums manā dzīvē un man ir žēl, ka es tā jūtos, žēl, ka šis latviskums nav ne manā sirdī, ne labklājībā.
Valsts Tev nav neko parādā. Cilvēks pats ir atbildīgs par savu labklājības līmeni. Kamēr indivīdam attīstības līmenis ir trīsgadnieka cienīgs, jo kaut kas tiek nemitīgi gaidīts no pārējiem un prasās, kam pasūdzēties, tikmēr īstenībā pat nav jēgas diskutēt.
Ja nav latviskuma Tavā sirdi, tad atvainojos, bet ej smirdēt kaut kur citur. Nebojā gaisu tiem, kas pasauli neskata caur Tavu apvainotā nabadziņa prizmu. Iemācies pieņemt, ka ir dažādi cilvēki, ar dažādu attieksmi un Tev nav lemts visus pārliecināt par savu taisnību. Esi vīlies valstī - savāc pekeles un brauc uz citu.
Piebildīšu, ka es izturos ar cieņu pret ikvienu cilvēku. Un tāpēc man ir šoks, ja cilvēki izturas zemiski.