Var jau ar galvu triekties mūrī brīvības dēļ, var arī atrast izdevīgāko brīdi un ar uzviju panākt to pašu.
"Labāk nomirt stāvus, nekā dzīvot uz ceļiem" - bezjēdzīgi zaudēta dzīvība nevienam labumu nenes. Ja tā rīkotos, tad tādas nācijas kā Latvieši vispār nebūtu - un kāda tam visam būtu bijusi jēga ???
Nu, bet tev ka neLatvietim to grūti saprat.
1. Labi, latvieti, turpini izbaudīt to, ka tavu dēlu Kārli kāds pārtaisa par Karlīni, citus labumus saimnieka kūtī, un galvenais - gaidi izdevīgāko brīdi! Lai Tev vienmēr pilns vēders, tikai neaizmirsti, ka par to vienmēr un visur arī ir jāmaksā!
2. Latvieši NAV nācija, nācijai ir daudz vairāk kas kopējs par kopīgi lietotu valodu. Latviešiem - nav, izņemot dažas nenozīmīgas lietas.
Ar parasto demokrātiju var saprast arī Latvijas demokrātiju. Ir čupa cilvēku, kuri tai ticēs; ir tāda čupa cilvēku, kuri to noliegs. Galvenais - ar to ir jāsaprot kotrole. Tas ir instruments ar kādu nodrošināt kārtību un noturēt pie vietas.
Par īstu demokrātiju - kādu Tu man tagad prasi nosaukt - varētu parunāt raugoties uz Šveici. Bet arī slideni.
Žēl ka tev nav savas nācijas un nejūties piederīgs kādai tautai.
Es esmu latvietis, jau daudzās paaudzēs, un mani bērni ir Latvieši. Dzīvoju savā dzimtenē un lepojos ar savu tautu.
Nerūgstu niknumā pret visu pasauli ( ieskaitot ES, NATO un Eiro) kā tas daudziem ir pieņemts un nečīkstu ka viss ir tikai slikti un slikti.
Ieguvums ir diez gan liels. Jo masu haosu uz planētas neviens nevēlas. Tāpat, neviens nevēlas, lai sabiedrība būtu pārizglītota šajos jautājumos. Konspirācijas teorijas dod alternatīvu izvēli neko neatņemot. Cilvēku nevar saniknot vairāk kā atņemot to, aks viņam dārgs. Iedomājies, kas notiktu, ja tiem pašiem amerikāņiem tagad pateiktu - jūsu valsts galvas ir pakaļas - bet nedotu neko vietā? Tas būtu haoss. Haoss novestu pie viena sabrukuma pēc otra. Ja cilvēki sāktu dumpoties pretī skaļi un skaidri visas pasaules sistēmas sabruktu kā kāršu namiņš. Tā vietā, lai provecētu šādus nemierus, tiek pasviests viens kauliņš pakaļ otram ar dažādām teorijām par to kā pasauli kontrolē: anonīmas grupas cilvēku, baznīca, ASV valdība uzpērk slepkavas udc.
Man ir sava nācija, bet pēc tautības esmu latvietis (pagaidām).
Jo, ja uzticies grāmatām, nav pamata apgalvot, ka teorija ir īsta.
Kāpēc pašu SH pakāra?
/quote]
Tāpēc ka nogalināja 127 šiītus.
Tas, kāpēc arī es pieturos pie "konspirāciju teorijām", ir dubultie standarti, kuri lien kā īlens no maisa ārā it visā, ko amīši dara.
Situācija ir spēkā, kamēr tauta/pilsoņu kopums/nācija ir aunu bars, kuram ir vajadzīgs kāds, kurš visu vietā domās. Kā cilvēki ir izmainījušies!
cilvēki un tautas PAŠAS bija spējīgas uz ko nesalīdzināmi vairāk. Bez valdībām, pabalstiem, kredītiem un pensijām.
. Jo masu haosu uz planētas neviens nevēlas
Ja cilvēki sāktu dumpoties pretī skaļi un skaidri visas pasaules sistēmas sabruktu kā kāršu namiņš.
Cerams ka pagaidām.
Nesaprotu cilvēkus kas dzīvo nīst visu sev apkārt.
Kāpēc ASV ar saviem neiertobezoajiem resursiem un simtiem militāro bāzu pa visu pasauli nevar puslīdz kārtību ieviest? Neprot, nesanāk, citi Sabotāžē vai vienkārši negrib?
Es nenīstu visu sev apkārt. Emocijas ir emocijas, bet, ar prātu lietai pieejot, jūs, latvieši, tādi, kādi esat, esat bezperspektīvi. Jums nav nākotnes. Vienīgais ceļš - klusi izmirt vai izšķīst citās tautās. Un urrāpatriotisms šo procesu nekādi neietekmē. Tāpēc arī rakstu, ka latvietis esmu pagaidām.
ASV FRS kādu dienu izdomās savus kapitālus un visu pārējo pārvest uz kādu perspektīvāku vietu uz Pasaules kartes un ASV atstāt tikai tās n-tos triljonus lielo parādu.
Tāpat ar tevi, tu uzskati ka Latviešiem nav nākotnes tikai tāpēc ka tev pašam ir problēmas ar kurām tu netiec galā. Un sāc meklēt vainīgos. Vispirms jau jāsāk ar sevi.
Es tev valsti varu nosaukt. Izraēla. Kāpēc? Tāpēc ka izraēla ir FR, Anglijas bankas un pārējās eiuropas banksteru kliķes projekts. Viņiem tā valsts pieder. Konspirācija? Pašsaprotami, bet patiesa. Paskatīties kaut vai kas finansējis Izraēlas augstākās tiesas ēku, kurš apmaksāja pirmo ebreju pārcelšanos. Neesmu pati neko izdomājusi. Just follow the Money.
Pēdējie jaunumi. Vēl viena nolīkota tel. saruna, nu jau trešā. par snaiperiem
http://rt.com/news/ashton-maidan-snipers-estonia-946/
Un tu ar šo centies pateikt, ka Krievija ir laba? Starp tiem, kas tagad tur ir pie varas, ir kāds nodevējs. Šī saruna nekādā mērā neattaisno Putina rīcības Ukrainā