Varbūt Kubiete ir gatava lepni saldēt savu pakaļu bez Krievijas gāzes, bet pārējā Eiropa gan nebūsJā, ak, šī kubiete, kas nav gatava pārdot savus principus par gāzi.. kur gan tādas dīvaines šeit, Latvijā, radušās, vai ne?
veikali pustukši, izņemot tos, kuri ir ierīkoti daudzdzīvokļu namu dzīvokļu istabās (ko tādu vispār dzīvē nebiju redzējusi)Ticu, ka zini, par ko runā, aprakstot to situāciju, bet par veikaliem daudzzīvokļu ēkās - man mājām tuvākais veikals arī tāds ir, tā ka - ja neesi redzējusi, tad tas nenozīmē, ka Latvijā tā nebūtu
Ticu, ka zini, par ko runā, aprakstot to situāciju, bet par veikaliem daudzzīvokļu ēkās - man mājām tuvākais veikals arī tāds ir, tā ka - ja neesi redzējusi, tad tas nenozīmē, ka Latvijā tā nebūtu
Janukovičs nav slikts cilvēks.valstī kas dzivo parados onkam villa 12 miljardu vertibaa nav slikts. Un šauj uz saviem cilvekiem..labs onkulitis..
Un šauj uz saviem cilvekiem..labs onkulitis..
Es to tā nemaz nebiju domājusi. Nav runa par normālu, iekārtotu veikalu, kurš iebūvēts daudzdzīvokļu namā - es runāju par tādu "veikalu", kurā preces ir izliktas uz dīvāniem un sekcijās un blakus istabās sēž "pārdevēja" ģimene un skatās TV, citreiz pat tajā pašā istabāun ko tur tirgo?
Baltkrieviju var tikai apskaust. Šobrīd viņi piedzīvo ko līdzīgu, kā mēs kādreiz Ulmaņlaikos!