Baltkrievijā tik tiešām ir augstāks dzīves līmenis un daudz zemāka inflācija.
Uz cipariem alga varbūt ir mazāka, bet visi komunālie ir 2x zemāki kā LV, dzīvošana tur nav ideāla, bet daudz labāka kā LV.
Ja? Esi dzīvojusi? Nez kāpēc mani radi, kuri dzīvo tur saka ko citu. Arī tas, ko es tur esmu redzējusi liecina par ko citu - veikali pustukši, izņemot tos, kuri ir ierīkoti daudzdzīvokļu namu dzīvokļu istabās (ko tādu vispār dzīvē nebiju redzējusi). Jāstrādā kolhozos, alga smieklīga, 50, 60, 70 tūkst. rubļu. Kafija tajā pašā laikā maksā 5 k, šņabis gan, protams, lētāks - 2-3 k. Interesanti, kur tā labā dzīve viņiem ir, Minskā? Arī tur man dzīvo radi, kuri arī neizsakās ļoti pozitīvi. Korupcija vēl trakāka nekā pie mums un lielākā daļa iedzīvotāju ir nabagi, kuri dzīvo uz tām kalorijām, ko uzņem no šņabja vai no tā, kas dārzos izaudzēts, ja paveicas. Aizbraucām uz turieni ar vecu 91. gada autiņu, saņēmām komplimentu par to, cik mums "krutaja inamarka". No mūsu radiem baltkrieviski neviens nerunā - skolā nemācīja nopietni. Tā kā viens ir skaitļi un otrs ir realitāte, kas tur nav mainījusies jau labu, labu laiku.