Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Elektriskais grills

 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Čau! Pastāstiet visu par un ap elektrisko grillu :) Kāda firma&modelis jums ir, kā kalpo, kas ir svarīgi un pēc kādiem kritērijiem to izvēlēties? Un ko vispār gatavojat tajā ierīcē? :)
Cik saprotu, arī gaļu apcepjot nevajag nekādas taukvielas, nu eļļu vai tomēr vajag?
Šobrīd esmu noskatījusi šo http://www.cenuklubs.lv/lat/iveikals/elektriskie_grili/Elektriskais_grils_Philips_2000W.html
01.03.2014 20:09 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
:)
01.03.2014 20:24 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nu žēl, ka neviena neatsaucās ar savu viedokli :D
01.03.2014 21:02 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Varbūt šodien ir ko teikt? :)
02.03.2014 17:37 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Vadoties pēc komentāra, ar kuru vērsies pie manis Laviizes izveidotajā diskusijā, nolēmu pievērsties Tevis veidotajai diskusijai.

Neko vairāk vēl neesmu par šiem galda grilliem interesējusies. Zinu tikai tik daudz, cik jau esi pati minējusi- gatavošana bez taukvielām, gaļas, zivs, dārzeņu u.c. produktu grillēšana + var uzkarsēt panīni vai sviestmaizes vai uzgrauzdēt tostermaizītes :)
Firmas vēl neesmu pētījusi. Tā kā pagaidām mums mājās ir pieejams ārā elektriskais grills+ tosteris+ sendviču tosteris, tad pagaidām tas nav aktuāli. Aukstajai sezonai iestājoties, noteikti meklēšu arī savai virtuvei šāda veida aparātu :)
10.03.2014 22:18 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Paldies Favel par to pašu :)
11.03.2014 19:08 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Man ir šāds.




Esmu ļoti apmierināta. Var cept dažādas gaļas, ļoti ātri pagatavojas. Ļoti patīk kā sanāk vistas fileja. Var apgrillēt dārzeņus pie pusdienām. Esmu taisījusi arī burgeru maizītes, arī sanāk ļoti gardas. Principā šādu lietu iesaku. Eļļu lietot nevajag.

Kopt ļoti viegli.
Vienīgais mīnuss varētu būt, ka kad gatavo mēdz parādīties dūmi, bet nu tas no karstuma - vienkārši atveru logu un ir ok.
11.03.2014 19:22 |
 
Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
burbuliitis_ - Paldies, vari pastāstīt sīkāk kā gatavo vistas fileju? Liec jau tādu iekšā un cep cik ilgi? Vai arī kaut kādā marinādē paturi un tad cep?
Un vēl saki, ka kopt viegli, tas ir kā? Kā mazgā un ar ko? :)
11.03.2014 19:27 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Nu fileju piemēram sagriežu tādās palielākās un resnākās šķēļītēs, apberu ar garšvielām (citreiz tikai sāli un piparus, citreiz kariju vai vistas garšvielas) Savu reizi uzleju arī nedaudz olīveļu. Samaisu lai garšvielas pa visiem gabaliņiem, paturu kādas 10 min un tad cepju.
Viņa pārs minūtēs jau gatava sanāk.

Par kopšanu ir tā, ka ja viņš baigi netīrs paliek tad ar lupatiņu un trauku mazgājamo un tad izslauku, bet ja nedaudz tik tad var vienkārši izslaucīt ar slapju lupatiņu un noslaucīt ar papīra dvieli. Manējam vēl apakšā velkas tāda kā vannīte ārā kurā ietek tauku vai liekā sula.
11.03.2014 20:55 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ja tādā grilā cep zivi, nav tā, ka ož visa virtuve?

Es arī par grilu domāju.
11.03.2014 20:57 |
 
Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
57days - nu tā zivs "odīs" tikpat stipri kā cepot uz pannas ;)
13.03.2014 20:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits