Man bija līdzīgi. Bija mirkļi, kad jutos tā - bail palikt vienai, labāk nešķiršos, nekā būšu viena. Lūk.. bet pienāca brīdis, kad manī vairs pat nebija tevis minēto negatīvo emociju, vienkārši bija reāli vienalga par to otru. Un zuda arī bailes būt vienai. Tās gan pēc laika var uzmeklēt, tad var sastrādāt brīnumus emocijās, nerekomendēju nekad pakļauties emocijām.
Tagad noteikti varu teikt, ka laiks vienai ir pats labākais laiks, kas man bijis. Baidīties nevajag, tu esi jauna, visticamāk. Ir svarīgi, lai tie saskares punkti ir, kas vairāk par kaisli. Ja tiešām ar cilvēko plāno nodzīvot dzīvi - ar seksu nepietiks, tā teikt. Cilvēki attīstās dažādi, dažādos tempos, virzienos. Ja jūti, ka viens otram esat iedevuši cik varējāt, ielikuši maksimālu atdevi attiecībās, bet tas nerada laimi, prieku, tad mierīgi pardomā.
Es domu par šķiršanos nesu sevī ilgi. Daudzus mēnešus. Varu teikt, ka tā doma ir kaut reizi pielavījusies, tā tik viegli nezūd. Beigās jau sāku vizualizēt, kā tas notiks, shēmoju, ko, kā.. Bet notika viss kā viena izšauta lode. Muļķīgi, bet no tras puses - neviena šķiršanās nav kāzas un prieku nenes. Galvenais nesasteidz, pārdomā konkrēti, kas tevi neapmierina, jo viņa noteikti prasīs - kāpēc tā izdomāji. Lai pati zini un ir, ko likt pretī un nav jāraustās. Ja pieņem lēmumu, pie tā arī, lai vari palikt.
Un Dieva dēļ, nebaidies šķirties tikai tādēļ, ka esat saderinājušies. Pat, ja tu būtu jau kāzu banketu pasūtījusi - neviens materiāls(un arī uzspiests emocionāls) iemesls nevar būt arguments, lai tu nerealizētu to, ko tiešām vēlies - arī, ja runa ir par attiecību beigšanu/sākšanu/glābšanu.