Protams grrr ir jāiet, un gan jau ka ar iešu, bet pašlaik man roka neceļas ko tādu pārbaudīt, jo ja tiešām uzzinātu ka esmu neauglīga, būtu ļoti sagrauta, tā doma vien mani ļoti baida, jo es nevaru iedomāties ka nespētu veikt to galveno sievietes lomu - radīt bērnu. Bet jā kaut kad jau būs jāiet, bet ne tagad, es godīgi atdzīstu ka esmu bailule un nespēju saņemties un aiziet, bet agri vai vēlu iešu.
Milkyyy : : ) Protams ka var adoptēt, un ir ar ļoti daudz citas iespējas lai tiktu pie bērna, bet nu tas tomēr nav tas pats kā paša bērns, lai gan jā, ja ar būtu neauglīga, zinu ka adoptētu bērnu, un pat vairākus ja varētu.
Vienkārīs pašlaik tā kā man vel nav nonācis līdz tam ka ir izveidojusies riktīga ģimene un esmu gatava bērnam, es labāk neuzzinu to ka varētu būt neauglīga, jo tas ar varētu ļoti ietekmēt manas attiecības, kaut vai dēļ tā ka zinu ka mans draugs nāk no lielas ģimenes ar daudz māsām un brāli, un viņš ar grib lielu ģimeni, bet ja es nespētu to viņam sniegt, es nespētu arī viņam ligt samierināties ar to, visdrīzāk es tad drīzāk izšķirtos, jo jā diemžēl es nespētu ar ko tādu nodarīt citam cilvēkam.
Lai nu kā, šo tēmu nevēlos turpināt, tik lūdzu jums Cosmo dāmām, nebaidiet meitenes ar to neuaglības domu, to lūdzu atstājiet kā pēdējo iespēju!