Tas jau ir laikam labi ka jūs informējat autori ka ir iespēja ka viņa varētu būt neauglīga, bet bāc man šo lasot pašai ir bailes, jo esmu to tik daudz lasijusi un arī izpētijusi ka piekopjot izvilkšanas metodi tomēr lielākā daļa pāru 2 gadu laikā ieņem bērnu ar šo metodi. Pati biju pāri 3 gadus attiecībāsk kur šo piekopu, pēc tam gan ar visiem partneries esmu aizsargājusies, bet tagad ka ir laikam tas īstais vīrietis ienācis dzīvē un zinu ka viņš bērnus gribēs, mani aiz vien vairāk pārņem bailes ka es varētu būt neauglīga, bet aiziet un to noskaidrot pie ārsta man tiešām roka neceļas darīt jo es neesmu gatava uzzināt atbildi, pietam es uzzināju nesen ka manam bijušajam tagad ir meitiņa, kas mani ļoti priecē, bet tai pašā laikā vel vairāk uztrauc ka varētu būt neauglīga. Tā kā lūdzu nebaidiet autori ar šo versiju, jo tādus uztraukumus ar varbūt cilvēkiem nevajag.
Lai nu kā, labāk gan aizsargājies, ja ne dēļ tā ka varētu palikt stāvoklī tad dēļ tā ka ir iespējams arī saķert ko nelabu no partneriem, ko vari nožēlot visu atlikušo mūžu.