sava puiša draugs

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
Labrīt meitenes :)

Ko jūs darītu, ja nu pēkšņi būtu iesimpatizējis sava puiša draugs....bērnības draugs, ka pat sapņos jau rādās?
01.03.2014 10:12 |

Reitings 1093
Reģ: 17.05.2013
Pagājušo nedēļu iepazinos ar sava draugu vienu no labākajiem draugiem. Nu ļooti iepatikās, foršs tiešām, bet nu ne tādā nozīmē, ka gribu viņu kā puisi, jo gribu savu puisi :) Bet ļoti patiktu ar viņu biežāk būt kompānijā - bet kopā arīar savējo.
01.03.2014 16:33 |

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
Amnile...man ir ta bijis... ka mans ex viena pasedeshana bija iedzeris biku pa daudz un aizgaja uz tualeti, un man ari vajadzeja...ta nu sanaca ka vins naca ara no tas tualetes un es uzskreju vinam virsu, gribeju iedot buchinu un kas notika?...vins mani sajauca ar manu labako draudzeni un teica aaavvv, iegrabas man pakal un nosauca manas labakas draudzenes vardu...itka es butu vina....prottams, ka aiz niknuma viss gaja pa gaisu...bet tad es sapratu ka meitu gegerus nekad neizmainit..un kautka centos to kunkuli norit...

runajot par so simpatiju....nav ta ka es tur jau lidz ausim esmu salubijusies, vnk man shis virietis ir iesimpatizejis, ar sava puisha draugiem lidz shim man ari bija neitralas attiecibas...lidz paradijas shis....kautkas savadaks, kas mani ieintrigeja! protams, neceru ka tur kkas varetu notikt...tas nav iespejams! bet ka jau jus rakstat...pasapnot nevien nav aizliegts :D

par savu tgdejo puisi neteiksim, ka baigais engelitis...uzticiba man ir 0 pec daziem izgajieniem...nebrinitos, ja kkas varetu notikt, vai jau ir noticis un es par to neko nezinu vai nezinatu, jo man jau vina draugi neko nestastistu, ja nu pats kka nolahotos un izplapatu kadu detalu!
02.03.2014 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits