Agiiiii @ 07.06.2023 20:59Sveikas!
Vai šeit ir kādas +/- 30 gadnieces no Rīgas, kuras vēlētos pievienoties whatsapp grupai?
Agiiiii @ 07.06.2023 20:59Sveikas!
Vai šeit ir kādas +/- 30 gadnieces no Rīgas, kuras vēlētos pievienoties whatsapp grupai?
Agiguu @ 30.06.2023 18:26Klau. Padalos ar savu veiksmes stāstu. Iepazinos tieši te ar savu draudzeni. Ieliku te savu mazo sludinājumu, viņa ieraudzīja un piereģistrējās un uzrakstīja man. :D Tā nu draudzējamies jau divus gadus! Iemetu savas piecas kapeikas te, jo skatījos uz šo max skeptiski. Bet nu - bija supermatch!
Veiksmi jums!
Tigeriene @ 30.06.2023 21:29
Gribētos teikt, ka tu vēl vies tomēr cerības, bet diez vai...
Pilnīgs bezceris šeit. Es jau kādiem 5 cilvēkiem esmu uzrakstījusi. Ir gājis visādi - gan, ka neatbild vispār (jau sākot ar pirmo vēstuli), gan ka neatbild tikai vēlāk. Ir meitenes, kurām man ir 4 vēstules aizsūtītas, un uz nevienu neatbild, gan tādas, ar kurām diezgan ok ir bijis, bet pēkšņi vienā dienā pārtrauc...
Pats "labākais", ka tad, kad es skatos, kad viņas ir pēdējo reizi ienākušas, viņas, protams, ir ienākušas arī pēc tā datuma, kad esmu uzrakstījusi vēstuli. Tātad vienkārši apnika un vairs neinteresē...
Vissmiekligākais ir ar tām, kas pat uz pirmo vēstuli neatbild. Tad kāpēc vispār komentē, ka gribi draudzēties, ja tomēr laikam negribi?
Tigeriene @ 30.06.2023 21:29
Gribētos teikt, ka tu vēl vies tomēr cerības, bet diez vai...
Pilnīgs bezceris šeit. Es jau kādiem 5 cilvēkiem esmu uzrakstījusi. Ir gājis visādi - gan, ka neatbild vispār (jau sākot ar pirmo vēstuli), gan ka neatbild tikai vēlāk. Ir meitenes, kurām man ir 4 vēstules aizsūtītas, un uz nevienu neatbild, gan tādas, ar kurām diezgan ok ir bijis, bet pēkšņi vienā dienā pārtrauc...
Pats "labākais", ka tad, kad es skatos, kad viņas ir pēdējo reizi ienākušas, viņas, protams, ir ienākušas arī pēc tā datuma, kad esmu uzrakstījusi vēstuli. Tātad vienkārši apnika un vairs neinteresē...
Vissmiekligākais ir ar tām, kas pat uz pirmo vēstuli neatbild. Tad kāpēc vispār komentē, ka gribi draudzēties, ja tomēr laikam negribi?
MTY @ 01.07.2023 13:19
Jā, man bijis līdzīgi!
Pieminēšu arī ka piesakoties kadā draudzeņu wpp grupā ir pilnīgs klusums, ir meitenes kuras uzdod jautājumus un neviena neatbild, tad kāda jēga no šādam grupām, kur komunikācija nenotiek?
viņa ieraudzīja un piereģistrējās