Loverdose* @ 18.04.2021 21:29Čau!
Es arī gribu iepazīties. Esmu 30 gadus jauna dāma. Strādāju "papīru" / biroja darbu. Dzīvoju un strādāju Rīgas centrā.
Dzīvē pirms Covid patika ceļot, iet uz teātri, koncertiem, pasākumiem, paēst ārpus mājas, aiziet šopingā u.tml. Garšo ēst, garšo arī vīns un kokčiki.
Tagad lielākoties atpūšos pastaigājoties, izbraucot uz kādām foršām vietām tepat dzimtajās ārēs. Kad slinkums darīt jebko, tad labprāt arī nositu laiku ar Netflix seriāliem. Patīk arī galda spēles. Reizēm salieku kādu puzli, bet kopumā neesmu ļoti pacietīgs cilvēks. Pāris reizes sezonā mēdzu izbraukt ar nomas velo. Ir skrituļslidas, ar kurām reižu pa reizei patīk pabraukāties.
Gribētu atrast draudzenes ne tikai sarakstēm, bet arī, lai tiktos, kaut kur aizšautu brīvdienās u.tml. (tā kā esmu izšķīrusies ar draugu pirms pāris mēnešiem un jaunu šobrīd nemeklēju, tad šad tad pietrūkst izbraucienu kompānijas). Varbūt ir vēl kādas meičiņas līdzīgā situācijā, tad varbūt pat var kādu grupiņu šādiem mēŗkiem izveidot, vai, ja te tāda jau ir, labprāt pievienotos, ja ir iespēja.
Sveika. Es esmu! Labprāt iepazītos ar kādu māmiņu, vai arī topošo. 🙂 Esmu no Rīgas, 28 gadi.sla @ 24.04.2021 21:34Ir kāda, kas ir māmiņa vai topošā māmiņa, kas meklē draudzeni? PM, ja nepatīk garlaicīgas sarunas.
Lexxie @ 07.05.2021 12:53Sveika. Es esmu! Labprāt iepazītos ar kādu māmiņu, vai arī topošo. ? Esmu no Rīgas, 28 gadi.
Varam iepazīties visas māmiņas!🙂Li.ms @ 07.05.2021 13:57Forša ideja! Man arī pazudušas visas (!!!) draudzenes kopš piedzima bērniņš. Man ir 25 un esmu no Rīgas. Labprāt iepazītos ar kādu mammu.?
PS. Lūdzu esi funny ??
😅😅😅Witcher @ 07.05.2021 15:40Es iestājos folija cepurīšu klubā.
Meklēju draudzenes ar kurām pilmēness naktīs,skanot zemo viļņu mūzikai, attīrīt čakras, diskutēt par negatīvajām enerģijām, kuras pārņem pasauli un meklēt veidus,kā uzvarēt Bilu Geitsu, reptiļcilvēkus un reiz par visām reizēm pierādīt, ka zemes lode virtuļa formas.