Pollyy @ 04.04.2020 08:42Es arī gribu iepazīties.
Sveikas, meitenes. ? Man ir 25 gadi. Dzīvoju Piņķos, Rīga tepat blakus. Ir 2 bērni , suns un vīrs. Patīk gatavot ēst. Esmu dzīvnieku mīle. Brīvajā laikā nodarbojos ar jāšanas sportu.
Visbiežāk es teiktu, ka intereses var nesakrist, jo meitenes ir tiešām vairāk nekā prasīgas reizēm ? pati esmu to izjutusi, bet neesmu tam ļāvusi šķirot draudzību. Man galvenais, lai kopā vairāk būtu jautrības un tāds kārtīgs meiteņu atbalsts. ? Es būtu par to, ka varētu kādreiz satikties uz mazu kokteilīti ??BlueMeg @ 04.04.2020 16:26Sveikas!
Kaut kad sen, sen atpakaļ te rakstīju, bet biju tad vēl tīņu gados. ?
Pašlaik man ir 21, dzīvoju Rīgā, studēju (bet nu kādas mācības šajā situācijā ?), tādēļ tagad tik sanāk sēdēt mājās vai dzīvoties pie puiša.
Labas draudzenes kā tādas man īsti nav bijušas, nezinu, vai vaina ir manī, vai intereses nesakrita, vai arī vienkārši līdz šim kaut kā nav sanācis.. ?
Labprāt iepazītos un pēctam jau varētu satikties uz kādu kokteilīti vai vīna glāzi. ?
GodsIRbūt @ 04.04.2020 16:55Visbiežāk es teiktu, ka intereses var nesakrist, jo meitenes ir tiešām vairāk nekā prasīgas reizēm ? pati esmu to izjutusi, bet neesmu tam ļāvusi šķirot draudzību. Man galvenais, lai kopā vairāk būtu jautrības un tāds kārtīgs meiteņu atbalsts. ? Es būtu par to, ka varētu kādreiz satikties uz mazu kokteilīti ??
Braitmane @ 04.04.2020 23:53Varbūt šeit ir kāda, kurai patīk spēlēt datorspēles un labprāt man sastādītu kompāniju? :D
Neesmu nekāda pro geimere, patīk šad un tad kaut ko paspēlēt, tīri for fun izklaides nolūkos.
Ja nu gadījumā atsaucas vairākas, tad varam uztaisīt kārtīgu meiteņu squad. Vēlams, lai būtu pieredze vai vismaz pamatiemaņas CS'ā vai tamlīdzīgās pif-paf spēlītēs. Varētu, protams, iemācīt spēlēt, bet attālināti to būs sarežģīti izdarīt.
Candy crush cienītājām šis piedāvājms laikam īsti nebūs piemērots, tāpēc, lūdzu, neapvainojaties. :D
Zvingulis @ 05.04.2020 00:02
Bet ja patīk gan pašauties, gan candy crush? ? Kādu cs spēlē? Cs 1.6. Vai cs go? Un kādas citas spēles varbūt? :)