Sveikas!
Lai netaisītu kārtējo jauno draudzeņu tēmu, pacelšu šo pašu.
Tā kā man pēdējā laikā notikušas šādas tādas pārmaiņas, kuru rezultātā ir vairāk brīva laika, varu to veltīt jaunām draudzībām, un ceru, ka šeit vēl ir palikušas meitenes, kam tas joprojām ir aktuāli.
Īsumā par mani - 25 gadi (bet izskatos jaunāka), strādāju, vairs nemācos, vīra un bērnu nav. Gudra, saprātīga, bet reizēm nedaudz traka. Draudzējos ar sarkasmu, tieša, mēdzu runāt pirms domāšanas. Patīk sportot, bet šobrīd dažādu iemeslu dēļ ir pauze. Patīk šopings, pasēdēšanas, garšīgi ēdieni un vēl daudz kas cits, ko nesākšu te uzskaitīt, lai nenogarlaikotu jūs ar garajiem tekstiem.
Gribētu iepazīties ar meitenēm, kuras gribētu arī reāli tikties un kaut ko kopā pasākt, ne tikai sarakstīties.
Tā kā man pēdējā laikā tāds aktīvāks noskaņojums, labprāt atrastu arī ballīškompāniju (piem., aiziet uz sapņiem un kokteiļiem, omu; justus un coyotus kādu laiku jau kā neapmeklēju), jo ar to man draudzeņu vidū pavisam švaki. Tomēr vēlos uzvsērt, ka draudzeņu meklējumi neaprobežojas ar tusēšanos un man nav svarīgākais katru 5dienas vakaru paballēties - tā ka, ja ballītes nav Tev, tad vienalga droši raksti! :-)