Ja kāds vēl lasa šo tēmu: es gribētu iepazīties ar godīgu, atklātu draudzeni. Man nesen palika 25 gadi, esmu 1.61 m, 57 kg, principā esmu mājsaimniece, dzīvojos ar puisi, kurš arī ir mans labākais draugs. Esmu krieviete, bet jau sen mans kontaktu loks ir praktiski latvisks, mājās runāju latviski.
Skolas un studiju gadu draudzenes aizbrauca ārzemēs un pārtapušas par paziņām, jo nav iespējams pilnvērtīgi draudzēties, ja satiekās labi, ja vienreiz gadā.
Par sevīm: man labi patīk arī vientulība, pārāk pie tās pieradu, varu visdienu kaut ko darīties pa mājām. Patīk mājdzīvnieki-kaķi, suņi, jūrascūkas, kāmji un pārējie. Mājās ir 3 kāmji, ir plānos vēl dzīvnieki.
Neesmu vegāns vai veģetārietis, bet šī filozofija mani saista. Kādu laiku domāju, ka esmu childfree, bet laikam vnk nepatīk sveši bērni, par saviem vēl nedomāju. Uzskatu, ka bērniem nav jābūt dzīves mērķim, bet dzīves papildinājumam.
Brīvajā laikā man patīk iet uz kino, saprātīga iepirkšanās, vienkārši pastaigas pa parku, skatos youtube, sēžu facebook un atverskapi.lv, veicu mājsaimnieces darbus. Vienreiz gadā cenšos izrauties tālākā ceļojumā. Kas man ir plānos: atsākt spāņu valodas mācību un sporta nodarbības.
Nepatīk tādas "draudzenes", kuras draudzejās ar visiem un pa druskai - un ne ar vienu nopietni.
Gribu uzlabot fizisku formu, rudenī iet uz tuvāko sporta klubu (noskatīju vingrumaklubs.lv).
Pati dzīvoju centrā pie Salu tila-Maskačkas sākums, tāpēc būtu ideāli kaut kur no tās pašas apkārtnes vai kka tā.
Tik sīki aprakstīju visu, jo gribu atrast maksimāli līdzīgi domājošo cilvēku. Ja tevi saista viss, ko uzrakstīju un domā līdzīgi, raksti uz
[email protected] savu vēstulīti, tad var apmainīties ar kādu sociālo profilu.