Mauka nav profesija bet ta teikt dveseles stavoklis, kad dod par velti visiem pēc kārtas.
Senākā profesija ir prostitūta. Tas par profesiju
Ak, es atvainojos visu zinošā cienijamā Kubiet! Esmu 100% pārliecināta, ka Jūs sapratāt ko es gribēju teikt. Savu komentāru varējāt arī paturēt pie sevis.Ūja nebija ļauni domāts. Tikai kapec tādai vispar ko skaidro un attaisnojies. :)
Ūja nebija ļauni domāts. Tikai kapec tādai vispar ko skaidro un attaisnojies.
churchill,tev ir 41?????omg,man tevis zheel!tavaa vecumaa un seedeet meitenju forumaa!LOL
Vakar draugs aizbrauca prom un pirms braukšanas patieca,ka būtu ļoti priecīgs pa ziņu no manis jā būtu. Ko tur,ko nesaprasts,ja varbūt neskaidri izteicos,bet stress dara savu.
Mad, visspar cosmo ir sieviesu zurnals nevis meitenu .. meitenem ir domati sirups .. taka tas ir tikai normali , ka tik vecas sievietes ir seit registrejusas!
Kur ir rakstīts ka šis ir meiteņu forums? Kur? Registrējoties, lasiju noteikumus, kaut kā nemaniju, ka būtu kāds vecuma ierobežojums! Tas, ka te vidējais vecums ir cits, neliedz man šeit uzturēties.te ir ļoti daudz dāmu 25+ un maz zem 20..:)
tas notika vakar pirms drauga pavadīšanas uz lidostu.
Mad,kāpēc Tu vēl neesi izveidojusi jaunu diskusiju par cosmo lietot'[aju patiesājām sejām? Pēdējais laiks!
nu,nezinu gan-man iisti nopietna neliekas sieviete,kas 40 gadu vecumaa lasiis cosmo zhurnaalu!arii 25gadiigaas,kas lasa sho zhurnaalu ir gruuti atrast!jaa,es uzskatu,ka meitenju-17,20gadiigaas-ok.siirups ir domaats 12-13gadiigiem BEERNIEM.vel nesen bija vairask temas ari no cosmo redakcijas, un 90% atzina ka žurnalu nelasa.:d Sīrups ir bērniem:D nu tīņiem..
nu,nezinu gan-man iisti nopietna neliekas sieviete,kas 40 gadu vecumaa lasiis cosmo zhurnaalu
Mad, visspar cosmo ir sieviesu zurnals nevis meitenu .. meitenem ir domati sirups .. taka tas ir tikai normali , ka tik vecas sievietes ir seit registrejusas!
nu,nezinu gan-man iisti nopietna neliekas sieviete,kas 40 gadu vecumaa lasiis cosmo zhurnaalu!arii 25gadiigaas,kas lasa sho zhurnaalu ir gruuti atrast!jaa,es uzskatu,ka meitenju-17,20gadiigaas-ok.siirups ir domaats 12-13gadiigiem BEERNIEM.