Pēc būtībās tās ir gastrīta pazīmes. Katra cilvēkam individuāli protams, bet ir 2 veidu tie gastrīti. Ar paaugstinātu kuņģa skābi un pazeminātu. Ja pa daudz ir tad ir jātaisa kuņģim draudzīgas diētas. Internets ir pilns, katrai jāmēģina savi produkti. Vārīts kartupelis ir ļoti labs. Bifido baktērijas ir labas - jogurti visādi un reāli piena produkti, bet man personīgi paliek mežonīgi slikti no tīrā piena produkta. Uz to brīdi kad ir atkal baigi neforša sajūta tad ēdu visu maigu, viegli pārstrādājamu, dzeru ūdeni daudz, cenšos ēst regulāri, lai neizjūtu izsalkuma sajūtu. Gulēt vajadzēja uz kreisā sāna, jo tad kuņģis tādā pozā, kurā tā kuņģa skābe itkā netek uz augšu. :D Uz pus gadu atsacījos no gaļas, visa kas ir spēcīgs, marinēts. Gadu nedzēru neko gāzētu, vispār nelietoju alkoholu, smēķēju gan, bet tad kārtīgi paēdu, lai nav tukšs kuņģis. Tās auzu putras un visas tās putras esot labas. Banāns, nevajag aizrauties ar skābiem augļiem - citrons, ananas, apelsīni rūgti, no sākuma pat man kuņģis nepieņēma bumbierus, ābolu. Reāli pārtiku no vārītiem kartupeļiem, kādiem salātiem, tad makaronus jau ēdu ar nelielu daudzumu malto gaļu mērcītē. Nešāvu daudz garšvielas. Ā un pārāk salds arī ir slikti. :D
Fizika ir tāda kad kuņģa gļotāda ir iekaisusi, ļoti vāja un jūtīga. Tāpēc ir ļoti jāskatās ko tu ēd. No sākum es raudāju katrā veikala apmeklējumā, jo groziņā bija baltmaize, ko arī īsti nedrīkst, un ūdens. :D Bet ar laiku mēģināju visu ko, kas manam kuņģim patīk, kas viņu nomierina un kas ir briesmīgs. :)