Anastasietis

Reitings 16
Reģ: 02.06.2013
Sveikas!
Man liekas, ka manā dzīvē viss jūk un brūk, tādēļ nu jau aizvien vairāk lūdzu padomus cilvēkiem, kam būtu kaut kāds sakarīgs risinājums, jo man pašai ne nav spēka, ne risinājuma šim murgam!

Tas, kas notiek, pašlaik nav vārdiem aprakstāms. Man vīrietis(ar kurur kopā dzīvojam vairāk kā gadu) ir vai nu smagi sasitis galvu, vai arī viņam jāaizliedz lasīt grāmatas un lietot internets.
Viņš, sakarīgs, strādīgs puisis, brīvajā laikā lasa grāmatu "Skanošie ciedri", kurā tiek stāstīts, ka cilvēkiem ir jālien mežā, tur jādzīvo, jāvairojas, tur arī jāaudzina bērni, bez skolām.. Nu, tādā garā. Jau iepriekš viņš teica, ka vēlas mani pavilkt šajās orģijās līdz, bet es to uztvēru kā viņa kaprīzi un mirkļa iegribu, vienkāršāk- neņēmu to visu galvā. Bet nu, pēc kārtējās šādas sarunas es saprotu, ka kaut kas jau nav riktīgi. Es tādu dzīvo negribu.

Tādēļ gribu kaut ko vērst par labu, bet nezinu vai tas vispār ir iespējams? Un ja nu šodien viņš ir šeit, blakus man, bet rītdien jau kāpelēs pa kokiem un segsies ar koijotiem un bebriem?

Kādai tik dīvaina situācija maz ir bijusi?
28.02.2014 13:22 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
Bet kāds tam sakars ar Anastasiju?

Domāju, ka vistiešākais. :D
28.02.2014 14:59 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mans puisi joka pēc ko tādu ir teicis, neesmu nekad to uztvērusi nopietni, bet ja viņš ko tādu pavisam nopietni gribētu tad man laikam nekas cits neatliktu kā viņu atšūt. Lai gan man patīk mežs un gribētos ar piemēram tādu māju kā Mika ieliktajā bildē, bet dzīvot bez elektrības un sakariem gan es negribētu nekad, kaut vai dēļ tā ka mana profesija ir saistīta ar datoriem un sazināties man vienkārši ir nepieciešams. Viens no variantiem kas man būtu pieņemams būtu, dzīvot pilsētā, bet nopirkt kādu mājiņu mežā ar zemi kur tad kādreiz var aizmugt no visas modernās pasaules, bet visu laiku tā dzīvot es nevarētu nekad, traka paliktu drēbes vien mazgājot ar rokām :D
28.02.2014 16:47 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Bet kāds tam sakars ar Anastasiju?
Grāmata ir no Anastasijas grāmatu sērijas. Tur ir vairākas. Anastasija ir galvenā varone. Arī manam vīram šī grāmata un doma patīk, bet viņš vēl nejūk prātā un uz mežu neskrien :D
28.02.2014 17:30 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kādai tik dīvaina situācija maz ir bijusi?

diez vai :D:D:D
28.02.2014 17:33 |

Reitings 194
Reģ: 06.08.2013
Wow! Interesants stāsts. Ar nepacietību gaidu situācijas atrisinājumu!

Varbūt iesaki kompromisa variantu - iegādājieties lauku īpašumu dzīvošanai - ar elektrību un visām ērtībām, bet prom no pilsētas.
28.02.2014 19:43 |

Reitings 235
Reģ: 11.02.2014
Kurus mežus jūs man ieteiktu? Vēlams pēc iespējas skarbākus apstākļus!

Sūti uz tiem mežiem, kuri nepieder valstij vai pašvaldībām, jo tie ir tīri. :D
28.02.2014 20:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

sibirijas mezi
28.02.2014 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)