Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sarkanmatēm

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Jau ilgus gadus esmu sarkanmate, taču pēdējā laikā man frizierei uznācis ķīmiķošanas noskaņojums un viņa pati sākusi kaut ko tur miksēt un jaukt kopā, iegūstot man krāsu - katru reizi citādāku. Mati palikuši aizdomīgi neveseli. Jaunu frizieri vēl neesmu atradusi. Agrāk matus krāsoju ar veikalos nopērkamajām krāsām un lai gan ilgi esmu centusies no tām izvairīties, domāju, ka sliktāk par manu friziera apmeklējumu jau nebūs...

Tātad iesakām, kādas jūs lietojat, esat meiģinājušas un kādas jums patīk.

Ja neesi sarkanmate, bet krāso matus, varbūt zini kādu krāsu, kas minimāli bojā matus?
28.02.2014 08:12 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Esmu rudmate, krāsojos ar Drogās nopērkamu Garnier matu krāsu jau dažus gadus (ideāls tonis, frizētavā tāds nesanāca jaucot).

Manuprāt, visas krāsas bojā matus, lai ko tur ražotāji un frizieri nesolītu. Šeit būtu vairāk jāpievērš uzmanību ikdienas matu kopšanai- maskām, balzamiem, utt. Pēc savas pieredzes-patika L-Oreal eļļa krāsotiem matiem, arī matu maskas turu nevis 3-5 min. (kā uz iepakojuma norādīts) , bet gan 15-20. Efektīvāk
28.02.2014 08:29 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Varbūt vari ielikt bildi, kura krāsa tā ir? Cik man zināms, viņas tur dažādas.
Jā, domāju, ka bojā jau visas, vienkarši ir gadījies krāsot ar tādām, pēc kuru lietošanas mati kļūst ļoti sausi.
28.02.2014 08:34 |

Reitings 206
Reģ: 26.08.2009
Man friziere krāso tikai saknes un pārējos matus tonē. Mati mīksti un veselīgi, tā kā laikam varu ieteikt tikai atrast normālu frizieri. :)
28.02.2014 08:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits