Labvakar!
Beidzot mājās no darba esmu, rīts bija tik pozitīvs, bet ap 10 apkalpoju tādu riebīgu veci,kas Mani vienkārši apsaukāja un sarunāja visu ko riebīgu, kad apraudājos, pārējā dienas daļa bija pozitīva, saliku jau vakar uz darba galda krāsainas tulpes uz kurām paskatoties nevaru nesmaidīt (l) (l) (l)
Tagad sēžu ar M&M končām un rakstu darba dokumentus, daudzas laimīgi ballējās, bet Man gan rīt,gan parīt darbs, nekas,gan jau citu reizi došos ielās.
Gribētu tēju,bet aizvakar pēc 22:00 vakarā Mani apciemoja Latvijas gāze,jo vajadzēja apskatīt gāzi, 1h tur divi veča pērās,kamēr pateica,kad varu gāzes plīti mest ārā, tā jau,kad šeit ievācos, nedarbojās cepeškrāsns tagad nu nebūs vispār nekā ;(
Šī nedēļa Man liekas, kaut kāda dīvaina Manā dzīvē...
Paldies Ņam Ņam par jauku novēlējumu :)
Zili_Rudzi Es cenšos būt lieliska,jo ideāls nav neviens, tikai Man neveicas satikt Savu Mr. Lielisko :( un kad strādāju, tad Man jāceļas ap pus 5, kad mazgāju matus no rīta ceļos 4 :)
Un lai 100% būtu lieliska, tad Man vajadzētu gatavot ēst, bet reti kaut ko taisīju un Man nepatīk adīt vai šūt kaut ko, Man patīk viss,kas krāsains, pasākumi, vispār esmu tāda ašā :D un ļoti nepatīk melnā krāsa :)
Labi pietiks izpausties.
Paldies tām,kuras te ieteikušas labas izrādes un filmas.